to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:26 | 14.08.2023

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αργολίδας: «Τα πρόσφατα γεγονότα στο Ναύπλιο είναι βαθιά προσβλητικά για την πόλη και το λαό της»

«Τις τελευταίες μέρες η πόλη του Ναυπλίου γίνεται μάρτυρας μιας άνευ προηγουμένου πολιτικής και ηθικής κατρακύλας και διασυρμού, εξαιτίας των ενεργειών του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κωστούρου» σημειώνει η ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Στην ανακοίνωση της Ν.Ε. Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζεται συγκεκριμένα:

Τις τελευταίες μέρες η πόλη του Ναυπλίου γίνεται μάρτυρας μιας άνευ προηγουμένου πολιτικής και ηθικής κατρακύλας και διασυρμού, εξαιτίας των ενεργειών του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κωστούρου. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ουδεμία σχέση έχουν με την Πολιτική, την Αυτοδιοίκηση, τα προγράμματα και σίγουρα το μέλλον της πόλης. Οι τραμπουκισμοί δεν μπορεί να γίνονται ανεκτοί σε κανένα επίπεδο και δεν  εκφράζουν τον λαό του Ναυπλίου. Περιμένουμε τις άμεσες Δικαστικές Αποφάσεις. Περιμένουμε όμως και τα αρμόδια όργανα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, δίνοντας άπαξ το σήμα ότι οι προσβλητικές, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αυτές συμπεριφορές, δεν έχουν χώρο στην Δημοκρατία.

Ιδιαίτερα όμως περιμένουμε από την ΝΔ να πράξει τα δέοντα ώστε να διαχωρίσει πλήρως τη θέση της από την παράταξη της οποίας εξακολουθεί να ηγείται ο κ. Κωστούρος. Τι και να έχει εκδώσει ανακοίνωση ότι ο εν λόγω Δήμαρχος δεν ήταν μέλος της. Η αλήθεια είναι ότι πολλά στελέχη της παραμένουν ακόμη υποψήφιοι του συνδυασμού και χέρι- χέρι με τον επικεφαλής που γέμισε «σκουπίδια» την πολιτική σκηνή της πόλης, διεκδικούν εκ νέου την ψήφο των Ναυπλιωτών, μην έχοντας πει μια λέξη για τον διασυρμό και την δυσοσμία.

Κατά τη γνώμη μας η ιστορία αυτή προφανώς δεν άπτεται μόνο μιας κάποιας προσωπικής βεντέτας ή κάποιας αποκλίνουσας συμπεριφοράς. Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Ναύπλιο είναι βαθιά πολιτικά και προσβάλλουν όλον τον δημοκρατικό κόσμο καθώς καθρεφτίζουν μιαν άλλη «ηθική» που δυστυχώς έχει παρεισφρήσει στην Πολιτική. Η αίσθηση της ατιμωρησίας, της εξουσίας που έχει γίνει καθεστώς και της απουσίας λογοδοσίας έδωσαν τη δικαιολογία σε κάποιον να νομίζει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η πίσω αυλή του στην οποία μπορεί να πετάει ανενόχλητος και με περισσό θράσος τα απορρίμματά του.

Αν η ΝΔ σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή δεν πάρει άμεσα θέση με την απομάκρυνση των στελεχών της από το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, τότε θα ξέρουμε πως όχι μόνο καλύπτει τέτοιες συμπεριφορές αλλά πως τις καλλιεργεί κιόλας με την ανοχή και την σιωπή.​

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)