to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:01 | 19.07.2023

Κοινωνία

Τέμπη: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα για δήθεν θάνατο του Γεράσιμου που νοσηλεύεται μετά το δυστύχημα

Ανυπόστατες οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα social media και αναπαράγονται από μέσα ενημέρωσης


Ανυπόστατες οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα social media και ειδικότερα στο twitter, διαδίδοντας ότι ο Γεράσιμος – Ιάσονας, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr πρόκειται για απεχθές ψέμα το οποίος κανείς δεν γνωρίζει πως ξεκίνησε να διαδίδεται μέσα από το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα διάφοροι χρήστες του να δίνουν συλλυπητήρια στους δικούς του.

Όπως διαβεβαιώνουν οι γιατροί η κατάσταση του νεαρού Βολιώτη παραμένει σταθερή και είναι απύρετος όπως ήταν από την αρχή της τραγωδίας, νοσηλευόμενος αυτή την στιγμή στην ΜΕΘ του ΓΝΛ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βολιώτης φοιτητής επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου από τους θεράποντες ιατρούς του κέντρου Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας όπου είχε βρεθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο νεαρός βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση και μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μύκητα, τον όποιον πρέπει να καταπολεμήσει για να μπορεί εξ νέου να επιστρέψει στο Κέντρο Αποθεραπείας της Γερμανίας.
________________

Σχετικές ειδήσεις:

Συνάντηση Παππά -Τζάκρη με τους Πληγέντες των Τεμπών: «Να διαλευκανθεί η τραγωδία και να αποδοθούν οι ευθύνες»

Τέμπη: Στον ανακριτή ο πρώην διευθυντής Δικτύων του ΟΣΕ - «Τετ-α-τετ» συγγενών και στελέχους με το που αφέθηκε ελεύθερος

Άρση απορρήτου για τα Τέμπη φέρνει εσπευσμένα στη Βουλή ο Γ. Φλωρίδης

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)