to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:14 | 19.07.2023

Κοινωνία

Τέμπη: Στον ανακριτή ο πρώην διευθυντής Δικτύων του ΟΣΕ - «Τετ-α-τετ» συγγενών και στελέχους με το που αφέθηκε ελεύθερος

Καθώς και νέα απολογία για τον προφυλακισμένο προϊστάμενο της επιθεώρησης του ΟΣΕ για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα. Επίθεση από συγγενείς των θυμάτων στον Διευθυντή Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ λίγο μετά τη νέα του απολογία.


Απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή Λάρισας ο πρώην γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Δικτύων του ΟΣΕ (κατείχε αυτήν τη θέση από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020), αναφορικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Παράλληλα, σήμερα βρέθηκε ενώπιον του εφέτη ανακριτή και ο προφυλακισμένος προϊστάμενος της επιθεώρησης του ΟΣΕ καθώς εντοπίστηκαν κάποια επιπλέον στοιχεία στα πλαίσια της δικογραφίας, τα οποία κρίθηκαν σημαντικά και απαιτήθηκαν να δοθούν εξηγήσεις, ώστε οι έρευνες να συνεχιστούν.

Επίθεση από συγγενείς των θυμάτων στον Διευθυντή Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ

Την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το onlarissa.gr, μετά το πέρας της δικής του απολογίας και αφού αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ, ο διευθυντής Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ κάθισε σε κοντινό κατάστημα εστίαση, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, όπου -και πάλι σύμφωνα με τις πληροφορίες - δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα, συγγενείς θυμάτων της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον διευθυντή του ΟΣΕ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)