to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:14 | 22.06.2023

Πολιτική

Χ. Καφαντάρη: Απαιτείται ισχυρός αντιπολιτευτικός πόλος στην πολιτική Μητσοτάκη και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Για να κάμψουμε την παντοδυναμία της αλαζονικής πρώτης θέσης, είναι ανάγκη να νιώθει η ΝΔ την ανάσα του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε της βήμα. Η πολυδιάσπαση της δημοκρατικής αντιπολίτευσης δεν βοηθά» τόνισε σε συνέντευξη της η υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Απευθυνόμαστε στον ελληνικό λαό λέγοντας συγκεκριμένα πράγματα τόνισε σε παρέμβαση της στο ΑRT tv η υποψήφια Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χαρά Καφαντάρη.                                      

«Το οτιδήποτε τίθεται από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προεκλογικά, είναι υπαρξιακό για τον ίδιο το λαό: Είμαστε ένας προοδευτικός χώρος, που θα παλεύει για το λαό και μόνον» σημείωσε.

Τί διακυβεύεται στη μάχη αυτή;

-  Η δημόσια Υγεία, η ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Υγείας και οι προσλήψεις στα Νοσοκομεία.

- Η Α' κατοικία, οι λογαριασμοί και η ασφάλεια και αξιοπρέπεια του Έλληνα και της Ελληνίδας στο σπίτι τους!

- Να μη ζει με pass ο Έλληνας, αυτό πια παραπέμπει σε συσσίτια!

«Να μου κοπεί το χέρι» έλεγαν κάποιοι, οπότε μην ρίχνετε στις ευθύνες τις αποτυχίας της Απλής Αναλογικής, στον #ΣΥΡΙΖΑ!. Υπογράμμισε επίσης πως «κανείς ποτέ δεν τα βάζει με το λαό, ούτε για την ψήφο του, ούτε για τις επιλογές του. Γιατί λοιπόν η κα Μπακογιάννη τρομοκρατούσε τον κόσμο στη #Ροδόπη; Γιατί αυτό, είναι μια προβολή στο μέλλον, με ανεξέλεγκτη κυβέρνηση Μητσοτάκη: "Τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αν δεν μας ψηφίσετε ΟΛΟΙ"!! είπε η κα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη ουσιαστικά σε όλους τους συμπολίτες μας.

Οι έμμεσοι φόροι απειλούν περισσότερο από όλους, τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα! Τόνισε πως είναι επιτακτική η ανάγκη ύπαρξη μιας δημόσιας τράπεζας. Επιμένουμε: Χρήματα στους επιχειρηματίες και τους μικρομεσαίους! Κατάργηση τέλους επιτηδεύματος, επιτέλους!

Για να κάμψουμε την παντοδυναμία της αλαζονικής πρώτης θέσης, είναι ανάγκη να νιώθει η #ΝΔ την ανάσα του #ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε της βήμα. Η πολυδιάσπαση της δημοκρατικής αντιπολίτευσης δεν βοηθά.

Πόσα σκάνδαλα απεκαλύφθησαν από τον #ΣΥΡΙΖΑ; Τρεις βουλευτές της απέσυρε η #ΝΔ! Άρα, κάτι κάνουμε καλά ως αντιπολίτευση.

Ισχυρός #ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα, για να ανακοπεί η παντοδυναμία  της ΝΔ το κ. Μητσοτάκη!!


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)