to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:56 | 20.06.2023

Πολιτική

Αλ. Χαρίτσης: Στις εκλογές οι πολίτες θα τοποθετηθούν πάνω σε 2 εντελώς ανταγωνιστικά και αντιπαραθετικά σχέδια για το μέλλον (βίντεο)

«Επίδειξη εθνικής ανευθυνότητας από τον κ. Μητσοτάκη η στοχοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του «Alpha TV»


«Επίδειξη εθνικής ανευθυνότητας από τον κ. Μητσοτάκη η στοχοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του «Alpha TV». Παράλληλα, χαρακτήρισε «πολιτική υποκρισία» την απόσυρση του βουλευτή της ΝΔ στην Ροδόπη μετά την αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα.

«Αν ο κ. Μητσοτάκης θεωρούσε ότι υπάρχει ζήτημα, θα έπρεπε να έχει αποπέμψει τον υποψήφιό του εδώ και καιρό» επισήμανε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.  «Δυστυχώς προκειμένου να εγκλωβίσει την αντιπολίτευση, η ΝΔ δεν δίστασε να δημιουργήσει ζήτημα στο ευαίσθητο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας».

«Σε αυτή τη δεύτερη προεκλογική περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έθεσε τα βασικά προγραμματικά ζητήματα στον πυρήνα της δημόσιας συζήτησης» τόνισε ο κ. Χαρίτσης. «Καταθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μέχρι το 2027, που απαντά στις πιεστικές κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες της χώρας μας. Την αναβάθμιση του ΕΣΥ, την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την στήριξη της εργασίας, των μικρομεσαίων και της αγροτικής παραγωγής. Αλλά και την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης και των κρίσιμων ευρωπαϊκών κονδυλίων που θα διαχειριστεί η χώρα μας τα επόμενα χρόνια».

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου συγκρούονται δύο εντελώς διαφορετικά, ανταγωνιστικά και αντιπαραθετικά σχέδια για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας. Πάνω σε αυτά θα πρέπει να τοποθετηθεί ο ελληνικός λαός» κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)