to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:53 | 08.06.2023

Κοινωνία

Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»: O Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανεπιθύμητος δηλώνουν οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι οι άνδρες ασφαλείας του Μητσοτάκη «τραμπούκισαν και απείλησαν το προσωπικό και προπηλάκισαν την πρόεδρο του σωματείου»


Με πανό, συνθήματα και έντονες αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Μάλιστα, κατήγγειλαν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ πήγε «συνοδεία δεκάδων ασφαλιτών που τραμπούκισαν και απείλησαν το προσωπικό και προπηλάκισαν την πρόεδρο του σωματείου» εργαζομένων.

«Την ώρα που πεθαίνει κόσμος από την έλλειψη ασθενοφόρων, επειδή χρειάζεται να μετακινείται χιλιόμετρα για να βρουν Επείγοντα κι ένα γιατρό μετατρέπουν τα Δημόσια νοσοκομεία σε σκηνικό για προεκλογική φιέστα!» τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου «ο Άγιος Σάββας» και προσθέτει:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανεπιθύμητος στον Άγιο Σάββα! Αυτό φωνάζαμε οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου σήμερα στο προαύλιο. Είναι πρόκληση! Ο πρωθυπουργός που είναι υπεύθυνος για τους χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας, τους νεκρούς στα Τέμπη και αυτούς που καθημερινά χάνονται σε εργατικά ατυχήματα ή γιατί δεν υπάρχουν γιατροί, ήρθε στον Άγιο Σάββα συνοδεία δεκάδων ασφαλιτών που τραμπούκισαν και απείλησαν το προσωπικό και προπηλάκισαν την πρόεδρο του σωματείου!

Παλεύουμε και διεκδικούμε για προσλήψεις, μονιμοποίησεις και χρηματοδότηση των δημόσιων νοσοκομείων! Ενάντια στην διάλυση, την απαξίωση και την Ιδιωτικοποίηση. Δωρεάν υγεία για όλους.

Να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή την ώρα, παράσταση διαμαρτυρίας σωματείων και φορέων στο υπουργείο Υγείας, με κεντρικό σύνθημα «Να βάλουμε τέλος στην εγκληματική τους πολιτική, η υγεία μας δεν είναι κόστος!»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)