to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:29 | 06.06.2023

Πολιτική

Το απίστευτο θράσος του Κ. Καραμανλή

O πρώην υπ. Μεταφορών, αντικειμενικά πολιτικά υπεύθυνος για την τραγωδία των Τεμπών επί υπουργίας του, είχε το θράσος να ειρωνευτεί τον Αλ. Τσίπρα επειδή στις προσεχείς εκλογές δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις Σέρρες, λέγοντας πως «το ξαφνικό "ενδιαφέρον" του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες κράτησε 38 μέρες». - «Ο δικός του πόνος για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε;», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «ήταν αρκετά τα εικοσιτετράωρα που μεσολάβησαν από τη "συμβολική" παραίτησή του μέχρι την προκλητική επανατοποθέτησή του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;»


«Ο πολιτικός υπεύθυνος του εγκλήματος των Τεμπών Κώστας Αχ. Καραμανλής σήμερα επιβεβαίωσε ότι η παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών έγινε απλά για να κουκουλωθεί η ασυγκράτητη έπαρση και υπεροψία του μέχρι τις επόμενες εκλογές», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τη δήλωση Καραμανλή λίγο νωρίτερα πως ««38 μέρες κράτησε το ξαφνικό «ενδιαφέρον» του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες» επειδή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 25/6 δεν θα είναι υποψήφιος στις Σέρρες, αλλά σε άλλες περιφέρειες (όπως έχει δικαίωμα ως αρχηγός κόμματος), και συγκεκριμένα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, το Ρέθυμνο και την Α’ Πειραιά.

«Αντί να κρατήσει τα προσχήματα της σεμνότητας και να μην υπενθυμίζει στο πανελλήνιο την πολιτική παρουσία του, που είναι ταυτισμένη με τις χειρότερες εικόνες, έχει το θράσος να αναρωτιέται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε εκλογική περιφέρεια, όπως είχε κάθε δικαίωμα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καλεί τον ίδιο τον Κ. Καραμανλή να απαντήσει:

«Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε; Ήταν αρκετά τα εικοσιτετράωρα που μεσολάβησαν από τη "συμβολική" παραίτησή του από υπουργός μέχρι την προκλητική επανατοποθέτησή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας;»

Η απύθμενου θράσος δήλωση Καραμανλή

Αφορμή για την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε η σημερινή δήλωση του Κ. Καραμανλή στην οποία έλεγε: «38 μέρες. Τόσο κράτησε το ξαφνικό «ενδιαφέρον» του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες. Στις 30 Απριλίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο Νομό μας και ζήτησε από τις Σερραίες και τους Σερραίους να καταψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία κι εμένα προσωπικά. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες τού γύρισαν πανηγυρικά την πλάτη. Και σήμερα που έγινε η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές, είδαμε ότι το όνομα του κ. Τσίπρα δεν περιλαμβάνεται πλέον στο ψηφοδέλτιο των Σερρών. Άλλη μια απόδειξη ότι τους "συμβολισμούς" στον ΣΥΡΙΖΑ τους αντιλαμβάνονται ως σημαία ευκαιρίας και δημαγωγίας. Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε. Εμείς όμως συνεχίζουμε. Μαζί. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για τις Σέρρες. Για την Ελλάδα»,

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)