to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:34 | 05.06.2023

Κοινωνία

Πέθανε ο αγωνιστής της Αριστεράς και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Βασιλείου

Απεβίωσε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου. Συλλυπητήριο μήνυμα​ της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής, της Ρένας Δούρου και του Δημήτρη Παπαδημούλη


Ο Γιάννης Βασιλείου, λογιστής στο επάγγελμα και «παιδί» της Ελευσίνας, εκλεγόταν για χρόνια στην Κεντρική Επιτροπή του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χάσαμε σήμερα, στα 69 του χρόνια, τον αγωνιστή της Αριστεράς και αγαπημένο μας φίλο και σύντροφο Γιάννη Βασιλείου. Υπηρέτησε με συνέπεια και πάθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Δυτική Αττική. Ξεχώριζε για την σεμνότητα του, ήταν αποτελεσματικός, διέθετε υψηλό ήθος και ήταν πάντα, ακόμη και στα δύσκολα, ψύχραιμος και ενωτικός. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντίο αγαπημένε μου φίλε και σύντροφε!», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Θα τον έχουμε στις σκέψεις και στην καρδιά μας, σε κάθε μάχη που θα δίνουμε

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη τον αγαπημένο μας σύντροφο Γιάννη Βασιλείου.

Ένα σεμνό και εργατικό αγωνιστή της Αριστεράς και ταυτόχρονα μια σπουδαία μορφή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Δυτική Αττική.

Τον ευχαριστούμε για τους αγώνες του, την ανιδιοτελή προσφορά του και το έργο του ως αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής.

Θα τον έχουμε στις σκέψεις και στην καρδιά μας, σε κάθε μάχη που θα δίνουμε.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ρένα Δούρου: «Θα τον θυμόμαστε για τη σεμνότητα, το ήθος και την αφοσίωση του στην Αριστερά και την Αυτοδιοίκηση»

Με οδύνη η Δύναμη Ζωής αποχαιρετά τον Γιάννη Βασιλείου, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, έναν συνεπή αγωνιστή της Αριστεράς και της Αυτοδιοίκησης που τίμησε με την παρουσία του την Παράταξή μας αφήνοντας σπουδαίο έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Τον Γιάννη, αυτόν τον ξεχωριστό σύντροφό μας, θα τον θυμόμαστε για τη σεμνότητα, το ήθος και την αφοσίωση του στην Αριστερά και την Αυτοδιοίκηση. Με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, μας τίμησε με την παρουσία, την συνεργασία, τις γνώσεις και την προσφορά του. Είχε τη δική του, ξεχωριστή, συμβολή στο έργο της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής στη Δυτική Αττική. Ο σύντροφός μας υπήρξε επί δεκαετίες στρατευμένος στο χώρο της Αριστεράς και στα ιδανικά της, παλεύοντας για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία, για την κοινωνική αλληλεγγύη, την ισότητα και την κοινωνική απελευθέρωση. Βαθύς γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την υπηρέτησε με πάθος ως αιρετός για χρόνια σε επίπεδο Νομαρχίας και Περιφέρειας. Πάντα με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στην πόλη της Ελευσίνας και της Δυτικής Αττικής, τον τόπο του. Τον τόπο που γεννήθηκε και ζούσε με την οικογένεια του. Μπροστάρης πάντα στους αγώνες για την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του, για την προστασία των ευάλωτων πληθυσμών της περιοχής, την διαφύλαξη του περιβάλλοντος και την ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων. Την πολύτιμη παρακαταθήκη του έχουμε χρέος μας να συνεχίσουμε, τιμώντας έτσι τη μνήμη του” δήλωσε η Ρένα Δούρου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα παιδιά του Ξανθή και Δημήτρη, τη σύζυγό του Βούλα και τους οικείους του.

«Υπηρέτησε με συνέπεια και πάθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Δυτική Αττική»

Ισόβιος αγωνιστής, σεμνός, εργατικός, ανθρώπινος και πάντα στη μεριά αυτών που δεν είχαν φωνή. Ταυτόχρονα μια σπουδαία μορφή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Αριστεράς, ένας σημαντικός άντρας της τοπικής μας κοινωνίας, τονίζει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής.

«Αποχαιρετούμε το φίλο, σύντροφο και συνοδοιπόρο δεκαετιών Γιάννη Βασιλείου. Τον ευχαριστούμε για τους αγώνες που δώσαμε μαζί του, για την προσφορά του, για την ανιδιοτέλειά του και για το έργο του, ως αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής.

Θα τον έχουμε στις σκέψεις και στην καρδιά μας, σε κάθε μάχη που θα δίνουμε. Σε κάθε μας προσπάθεια να αλλάξουμε τη ζωή μας, τον τόπο μας, το μέλλον μας στη Δυτική Αττική που αγάπησε και υπηρέτησε.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του φίλου και συντρόφου μας, Γιάννη Βασιλείου».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)