to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:18 | 25.05.2023

Κοινωνία

Πληροφορίες ότι συνελήφθη πρόσωπο που ξεκίνησε υβριστικό σύνθημα κατά Μητσοτάκη

Συνελήφθη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόσωπο που είχε προχωρήσει σε διέγερση για διάπραξη εγκλημάτων μέσω διαδικτύου.


Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε προχωρήσει σε διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου.

Όπως αναφέρεται διαχειριζόταν προφίλ μέσω του οποίου προέβαινε σε αναρτήσεις με περιεχόμενο δημόσιας προτροπής και διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγιών.

«Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διαδικτυακής έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίσθηκαν οι επίμαχες αναρτήσεις καθώς και πλήθος δημοσιεύσεων με συναφές περιεχόμενο, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί κατά το τελευταίο 6μηνο με την πιο πρόσφατη να έχει γίνει την προηγούμενη μέρα (23-05-2023)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι παρότι η ΔΗΕ δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένες αναρτήσεις του χρήστη που οδήγησαν στη σύλληψή του, πληροφορίες που δημοσιεύει το newsbreak υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το πρόσωπο που ξεκίνησε το υβριστικό σύνθημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα σύμφωνα με πληροφορίες που μέχρι δεν έχει επιβεβαιώσει το koutipandoras.gr, ο 37χρονος, είχε δημιουργήσει hashtag στο Twitter, με το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και έκανε παρόμοια σχόλια και για άλλα πολιτικά πρόσωπα. Ο ίδιος σε πρόσφατο post έγραφε: «Να πάρουμε τα όπλα και να βγούμε στους δρόμους». Σύμφωνα με άλλα ΜΜΕ, στις αναρτήσεις του φέρεται να εξύβριζε σχεδόν όλα τα κόμματα.

Πηγή: koutipandoras.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)