to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:51 | 12.05.2023

Πολιτική

Δημ. Παπαδημούλης: Η επίθεση Γεραπετρίτη στην PEGA δείχνει πανικό

Η έκθεση-κόλαφος της PEGA για τις υποκλοπές «μιλά για σύμπραξη Μαξίμου-ΕΥΠ-Predator! Ψηφίστηκε στο σύνολο κι από το ΕΛΚ!» τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε απάντηση στην προσπάθεια του Μαξίμου να μαζέψει τις ομολογία Μητσοτάκη για σκάνδαλο υποκλοπών


Συνεχίζεται η προσπάθεια από το Μέγαρο Μαξίμου να μαζέψει την παραδοχή του Κ. Μητσοτάκη στο debate για ύπαρξη σκανδάλου των υποκλοπών και την παραδοχή του πως γνωρίζει τους λόγους που παρακολουθείτο ο Νίκος Ανδρουλάκης. Μετά τον Άκη Σκέρτσο και την εξευτελιστική προσπάθεια να διαστρέψει τα όσα είπε ο Κ. Μητσοτάκης ανέλαβε ο Γ. Γεραπετρίτης ο οποίος μεταξύ άλλων επιτέθηκε και στην αρμόδια Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλείου την Pega.

«Ούτε παραδέχτηκε, ούτε ομολόγησε» σκάνδαλο υποκλοπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης το βράδυ της Πέμπτης στο Mega στη γραμμή του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο υπουργός Επικρατείας ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να εμπλέκει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τις υποκλοπές. «Υπάρχει στρέβλωση. Λέει κάπου ότι υπήρχε κεντρική συντονιστική, λέει για τον πρωθυπουργό;», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Γεραπετρίτης.

Στη συνέχεια ο Γ. Γεραπετρίτης εξαπέλυσε επίσης κατά της PEGA, προσπαθώντας να την απαξιώσει. «H PEGA είναι μία επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δυστυχώς, είχα προσωπική εμπειρία, που στην πραγματικότητα δεν κάνει κάτι άλλο παρά μόνο αντιπολίτευση στα εθνικά κοινοβούλια. Να είμαστε μεταξύ μας εντάξει. Καταγράφονται πράγματα που είναι εντελώς αστήρικτα και ανυπόστατα χωρίς να αναφέρει έστω και μία φορά το όνομα του πρωθυπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Γεραπετρίτης.

Μάλιστα, ο υπουργός επιχείρησε να στοχοποιήσει και την Ολλανδή ευρωβουλευτή της PEGA Σοφί Ιν'τ Βελντ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν φτάνουμε να υιοθετούμε τις απόψεις ενός μέλους...».

Την επίθεση Γεραπετρίτη στη PEGA, σχολίασε στο twitter ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας πως η επίθεση δείχνει πανικό.

Όπως σημειώνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η έκθεση-κόλαφος της PEGA για τις υποκλοπες μιλά για σύμπραξη Μαξίμου-ΕΥΠ-Predator! Η οποία όπως υπενθυμίζει ψηφίστηκε στο σύνολο κι από το ΕΛΚ!

Ενώ αναμένεται να εγκριθεί και από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις 12 έως 15 Ιουνίου. «Όταν και ο Μητσοτακης μιλά για «σκάνδαλο», ζητείται κάθαρση!» καταλήγει ο Δημ. Παπαδημούλης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)