to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:12 | 28.04.2023

Πολιτική

Μ. Χρυσοβελώνη: «Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει τις γυναίκες ανενδοίαστα»

Αν ο κ. Μητσοτάκης συνέχιζε τις μεταρρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, το 12ο πρόσωπο του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, η μητέρα και αγρότισσα Άννα Καστάνη από τη Μαγνησία, θα ήταν παρούσα γιατί θα είχε πού να αφήσει τα παιδιά της, υπογράμμισε η υποψήφια βουλεύτρια Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Με μια αιχμηρή δήλωση σχολίασε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υποψήφια βουλεύτρια με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στον Νομό Μαγνησίας, την ανακοίνωση του ονόματος της συμπατριώτισσας Άννας Καστάνη στη 12η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, όχι προφανώς για την ίδια την υποψήφια, αλλά για το γεγονός ότι η κ. Καστάνη δεν μπόρεσε να παραστεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο οποίο συμμετέχει «γιατί δεν μπορούσε να αφήσει τα παιδιά της».

Κάτι που αποδεικνύει, όπως υπογραμμίζει η κ. Χρυσοβελώνη ότι ο «κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει τις γυναίκες ανενδοίαστα» και στη συνέχεια της δήλωσής της απευθύνεται στον πρωθυπουργό ως εξής:

«Ενημερώνω τον απερχόμενο Πρωθυπου​ργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι αν είχε συνεχίσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως όφειλε, πόσο μάλλον εν μέσω δραματικής έξαρσης της έμφυλης βίας και των  διακρίσεων στην Ελλάδα, τη μεταρρύθμιση "Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας" , που νομοθετήθηκε κατά την κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ 2018-2019 με τον νόμο 4604/2019, αλλά και με την κύρωση της σύμβασης της Κωνσταντινούπολης με τον νόμο 4531/2018 που είχε προηγηθεί, σήμερα, το 12ο μέλος, γυναίκα, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, η συμπατριώτισσά μου από την Μαγνησία, αγρότισσα και μητέρα Άννα Καστάνη, θα μπορούσε να παρευρίσκεται στην εκδήλωση παρουσίασής της. Θα είχε πού να αφήσει τα παιδιά της.

Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αγνόησε και υποτίμησε στην πράξη κατάφωρα την ουσιαστική έμφυλη πολιτική, πολιτεύτηκε με τοκενισμό και όχι με συνειδητή συμπεριληπτικότητα, γι' αυτό και για την απουσία της συγκεκριμένης υποψήφιας από την εκδήλωση, δεν κατάλαβε τι είπε. Στην συμπατριώτισσά μου Άννα Καστάνη εύχομαι καλή επιτυχία».


...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)