to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:53 | 12.04.2023

Πολιτική

Εκτός των ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Θέμης Χειμάρας - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τι θα κάνει με τις άλλες γαλάζιες ακρίδες ο Μητσοτάκης;

Τρεις μέρες κράτησε η δήθεν δικαίωση Χειμάρα - «Τι θα κάνει με τις άλλες γαλάζιες ακρίδες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης;», το ερώτημα που θέτει η Κουμουνδούρου


Ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας που ελέγχεται γιατί παραβίασε τον νόμο περί ασυμβίβαστου έκανε γνωστό πως «με αίσθημα τιμής και ευθύνης, δήλωσα αρμοδίως την επιθυμία μου να μην συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου (...)».

Μετά την αποκάλυψη ότι η Επίκουρη Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, Ευθυμία Στάμου, που έλαβε το πόρισμα του ΣΔΟΕ που εξεδόθη στις 15 Μαρτίου προς επικύρωση, το επέστρεφε ως «ατελές» ζητώντας συμπληρωματική προκαταρκτική εξέταση, τα «φτερά» του πρώην βουλευτή κόπηκαν και οδηγήθηκε στην απόφαση να μην δώσει τη μάχη για την επανεκλογή του.

Ο Θέμης Χειμάρας με δήλωσή του επιμένει ότι το πόρισμα, το οποίο επεστράφη ως ατελές,  τον δικαιώνει και υποστηρίζει ότι πάλι πρόκειται για σκευωρία σε βάρος του. Υποστηρίζει ότι δεν θα επιτρέψει να μείνει η παραμικρή σκιά στο πρόσωπό του καθώς και να πληγεί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτές τις κρίσιμες ώρες και θα περιμένει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος (…) γιατί είναι σίγουρος πως στο τέλος, «το φως θα νικήσει το σκοτάδι, η σκευωρία θα καταρρεύσει, η αλήθεια θα επικρατήσει».

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 12/4 το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

Τρεις μέρες κράτησε η δήθεν δικαίωση Χειμάρα - Τι θα κάνει με τις άλλες γαλάζιες ακρίδες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης;

Ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Προφανώς μετά τις αντιδράσεις και το νέο άδειασμα των Αρχών, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα.

Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ «καθάρισε» για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια.

Θα τους διατηρήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης; Έτσι φαίνεται…

Αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των «Πάτσηδων» και των «γαλάζιων ακρίδων».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)