to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:52 | 08.04.2023

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για στοχοποίηση Ραγκούση: Ο Κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news

Καλή η προσπάθεια Μητσοτάκη να αντιγράψει τις πρακτικές Τραμπ, αλλά όσο και να προσπαθεί δεν πείθει κανένα τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Στην Ελλάδα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».


Για χυδαία στοχοποίηση του Γιάννη Ραγκούση κάνει λόγο με νέα ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο βουλευτής απασχολούσε ανασφάλιστη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο που δεν ανήκει στον ίδιο, ούτε καν στην πρώην σύζυγό του. Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news, γιατί δεν έχει τίποτα να πει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Και αυτά από το κόμμα, όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που καταδικάστηκε για μαύρη εργασία 15 εργαζόμενών του, από το κόμμα του οποίου ο αρχηγός δεν ξέρει καν πόσα σπίτια έχει, πόσα δηλώνει και πόσα κρύβει σε offshore.

Καλή η προσπάθεια Μητσοτάκη να αντιγράψει τις πρακτικές Τραμπ, αλλά όσο και να προσπαθεί δεν πείθει κανένα. Στην Ελλάδα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Η χυδαία στοχοποίηση του Γιάννη Ραγκούση από τη ΝΔ επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι : Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news, γιατί δεν έχει τίποτα να πει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ των fake news είναι πως ο κ. Ραγκούσης είχε δήθεν αδήλωτη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο, με τη μικρή λεπτομέρεια πως το εν λόγω ξενοδοχείο δεν ανήκε ποτέ μέχρι σήμερα ούτε στον ίδιο ούτε καν στην πρώην σύζυγό του.

Και αυτά από το κόμμα που καταδικάστηκε για μαύρη εργασία 15 εργαζόμενών του, από το κόμμα του οποίου ο αρχηγός δεν ξέρει καν πόσα σπίτια έχει, πόσα δηλώνει και πόσα κρύβει σε offshore.

Καλή η προσπάθεια Μητσοτάκη να αντιγράψει τις πρακτικές Τραμπ, αλλά όσο και να προσπαθεί δεν πείθει κανένα. Στην Ελλάδα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.​

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)