to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:27 | 07.04.2023

Πολιτική

Νέα προκλητική δήλωση Θεοδωρικάκου - Πλήρης κάλυψη από Μαξίμου

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη το πρωί κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «θέλει νεκρούς» και το μεσημέρι τον καταγγέλλει για «τεχνητό διχασμό»


Μετά την πρωτοφανή αθλιότητα της δήλωσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θέλει νεκρούς, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επανέρχεται όχι για να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε, αλλά για να οξύνει ακόμη περισσότερο τα πνεύματα. 

Με μια ακροδεξιάς κοπής και σε λούμπεν ύφος δήλωση on camera o υπουργός ΠροΠο κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση -για τι άλλο;- για διχασμό.

Μάλιστα η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη έγινε on camera, δείχνοντας ότι αποτελεί κεντρική γραμμή του Μαξίμου το συκοφαντικό παραλήρημα στον δρόμο προς τις κάλπες.

Συγκεκριμένα ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρει αμετανόητος:

«Εκείνοι:

που μας κατηγόρησαν ότι ξυπνήσαμε νωρίς τα παιδιά, όταν η Αστυνομία συνέλαβε τρεις εγκληματικές οργανώσεις στη φοιτητική Εστία Ζωγράφου

που δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη για τις προκλητικές συκοφαντίες τους περί δολοφόνων για το ανύπαρκτο πεντάχρονο κοριτσάκι στον Έβρο

που εργαλειοποιούν για κομματικό όφελος την τραγωδία ενός 12χρονου κακοποιημένου κοριτσιού, παρότι οι φερόμενοι δράστες είναι ήδη στη φυλακή

που επιτίθενται διαρκώς στην Ελληνική Αστυνομία

που ο πολιτικός τους λόγος είναι ο ορισμός του τεχνητού διχασμού

Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν άλλαξε ποτέ. Δεν βρίσκει ούτε μία λέξη να καταδικάσει τους αναρχικούς, που πετούν πέτρες και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας. Θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στις 21 Μαΐου».

Η κάλυψη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να σχολιάσει  τις διχαστικές δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Αντίθετα, με πρωθυπουργική σφραγίδα πλέον, συνέχισε την ακραία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ισχυριζόμενος ότι «ρίχνει λάδι στη φωτιά» επειδή «δεν βρίσκει να πει ούτε μια κουβέντα συμπαράστασης στο προσωπικό της ΕΛΑΣ, το οποίο αγωνίζεται νυχθημερόν με αυταπάρνηση για τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια, τις οποίες διαταράσσουν πρόσωπα και συλλογικότητες που σπεύδει να καλύψει πολιτικά».

Ο Γιάννης Οικονόμου, μάλιστα, κούνησε και το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ ότι τάχα «δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στον τόπο και τους πολίτες», καλώντας να απαντήσει εάν «είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση;».

Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου είχε ζητήσει νωρίτερα «τον κ. Μητσοτάκη να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, να καταδικάσει τις βαθύτατα διχαστικές και συκοφαντικές δηλώσεις Θεοδωρικάκου και να διασφαλίσει την ομαλότητα στον δρόμο προς τις εκλογές», δηλαδή, ουσιαστικά, και την αποπομπή του κ. Θεοδωρικάκου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)