to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:53 | 07.04.2023

Πολιτική

Ν. Φίλης: «Θεοδωρικάκος: Υπουργός ή προβοκάτορας;»

Στην προκλητική δήλωση του Τ. Θεοδωρικάκου ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει νεκρό» απαντά με σκληρή γλώσσα ο Νίκος Φίλης, υπενθυμίζοντας και τους νεκρούς από αστυνομική βία που βαραίνουν την ΕΛ.ΑΣ, τον ίδιο τον υπουργό και την κυβέρνηση της ΝΔ


Στην προκλητική δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «θέλει νεκρό» και τα περί «καθοδηγούμενων μπαχαλάκηδων» απαντά με σκληρή γλώσσα ο βουλευτής Α'  Αθήνας και τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φίλης. 

«Ο υπουργός Ανασφάλειας, ανεξέλεγκτης βίας, Greek Mafia και απροστάτευτης 12χρονης  Τάκης Θεοδωρικάκος τόλμησε να δυναμιτίσει το πολιτικό κλίμα, συκοφαντώντας αισχρά σήμερα την Αξιωματική Αντιπολίτευση στο OPEN  ότι  τάχα θέλει νεκρό!» αναφέρει ο Ν. Φίλης, υπενθυμίζοντας στον υπουργό κάποια από τις μελανές σελίδες της θητείας του, και του αντιγυρίζει τις ύβρεις αποκαλώντας τον «υπουργό-προβοκάτορα» και χαρακτηρίζοντας τη δήλωσή του «προάγγελο νέων εκτροπών».

Εύλογη είναι εξάλλου και η διερώτηση του Ν. Φίλη για το αν η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση προτίθενται με αυτή την τοξικότητα να πορευτούν μέχρι τις εκλογές. Όσο για νεκρούς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν μπορεί παρά να θυμίσει στον υπουργό κάποια ονόματα: «Μάγγος, Σαμπάνης και Φραγκούλης», οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από πυρά αστυνομικών ή ανεξέλεγκτη αστυνομική βία. 

«Μαζέψτε τα επικίνδυνα και κακοποιά στοιχεία στην Αστυνομία και σταματήστε να υποδαυλίζετε την ένταση και την επικίνδυνη τοξικότητα κ. Θεοδωρικάκο» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Φίλης, επισημαίνοντας στον κ. Θεοδωρικάκο: «Υπουργός είστε, όχι "μπαχαλάκιας" και προβοκάτορας».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Φίλη:

«Θεοδωρικάκος: Υπουργός ή  προβοκάτορας;

Ο υπουργός Ανασφάλειας, ανεξέλεγκτης βίας,  Greek Mafia και απροστάτευτης 12χρονης,  Τάκης Θεοδωρικάκος,  τόλμησε να δυναμιτίσει το πολιτικό κλίμα, συκοφαντώντας αισχρά σήμερα την Αξιωματική Αντιπολίτευση  στο OPEN  ότι  τάχα θέλει νεκρό!
Πρόκειται για υπουργό-  προβοκάτορα ολκής και για δήλωση προάγγελο νέων εκτροπών.
Έτσι θα πάμε στις εκλογές;
Έτσι εννοεί ο κ. Μητσοτάκης την αποφυγή του τοξικού κλίματος;
Όσο για νεκρούς από αστυνομική βία ή  δολοφονημένους από πυρά αστυνομικών, λένε κάτι στον υπουργό τα ονόματα Μάγγος, Σαμπάνης και Φραγκούλης;
Μαζέψτε τα επικίνδυνα και κακοποιά στοιχεία στην Αστυνομία και σταματήστε να υποδαυλίζετε την ένταση και την  επικίνδυνη τοξικότητα κ. Θεοδωρικάκο. 
Υπουργός είστε, όχι "μπαχαλάκιας" και προβοκάτορας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)