to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:49 | 31.03.2023

Κοινωνία

Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης που έπεσε θύμα ασέλγειας από 43χρονο

Ύποπτη θεώρησε την στάση της 27χρονης μητέρας ο εισαγγελέας Πειραιά και άσκησε δίωξη και στην ίδια εκτός από τον 43χρονο δράστη, για συνέργεια σε βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.


Μια 27χρονη μητέρα κατήγγειλε στην αστυνομία έναν 43χρονο ότι διέπραξε ασέλγεια στο 6χρονο κοριτσάκι της μέσα στην αποθήκη του πλυντηρίου αυτοκινήτων όπου εργαζόταν και έμενε ο άνδρας με τον οποίο γνωρίζονταν. Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ παράλληλα οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η μητέρα να γνώριζε εδώ και καιρό τις φρικιαστικές πράξεις σε βάρος του μικρού κοριτσιού, αλλά και να είχε οικονομικές διαφορές με τον φερόμενο ως δράστη.

Ο εισαγγελέας Πειραιά άσκησε δίωξη και στη 27χρονη μητέρα εκτός από τον φερόμενο ως δράστη, καθώς θεώρησε τη στάση της ύποπτη, για συνέργεια σε βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως είχε μεταβεί στο συγκεκριμένο πλυντήριο με σκοπό να ζητήσει κάποια χρήματα που είχε δανείσει τον 43χρονο και της τα χρωστούσε και πως όταν μπήκε στην αποθήκη και είδε τον δράστη σε άσεμνες στάσεις με το παιδί της, δεν αντέδρασε γιατί είδε ένα όπλο στο κομοδίνο του.

Ωστόσο, το βιντεοληπτικό υλικό της επιχείρησης δίνει την εντύπωση οικειότητας και μίας αντίδρασης, που ειδικά με όσα συνέβησαν δεν δικαιολογείται, αφού φαίνεται ο δράστης να φιλάει το παιδί στο πρόσωπο όπως και την μητέρα του και να χαιρετάει ο ένας τον άλλον πριν φύγουν.

Ενώ και καταθέσεις για το περιστατικό που περιέχονται στο προανακριτικό υλικό δημιουργούν μία προβληματική εικόνα για την μητέρα.

Ο δράστης θα απολογηθεί στον Ανακριτή την Δευτέρα για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ωστόσο θα κληθεί και η μητέρα του παιδιού να δώσει τις εξηγήσεις στην εισαγγελία η οποία θα κρίνει αν η στάση της χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση γι’ αυτό και της ασκήθηκε η σχετική δίωξη.

Η ίδια κατοικεί με το παιδί της και τον σύντροφό της που δεν είναι πατέρας του παιδιού. Σύμφωνα με μαρτυρία του παιδιού, έχει πέσει και σε προγενέστερο χρόνο θύμα ασελγών πράξεων από τον ίδιο δράστη, που τοποθετούνται πιθανόν έως και πριν έναν χρόνο, χωρίς όμως το παιδί λόγω και της ηλικίας του να μπορεί να προσδιορίσει πλήρως.

Όπως επίσης προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης ήταν σεσημασμένος καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Για το θύμα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και πέντε USB που εξετάζονται για το περιεχόμενό τους και έχουν αποσταλεί για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)