to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:16 | 29.03.2023

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η παραδοχή Καππάτου επιβεβαιώνει πως η σχολή Πάτση είναι το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία

Ο βουλευτής της ΝΔ ««επιβεβαίωσε πλήρως τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εκπροσωπήσει σε δικαστήρια τράπεζες απέναντι σε ανήμπορους δανειολήπτες ενώ ήταν ήδη βουλευτής της ΝΔ» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Με μια αιχμηρή ανακοίνωση σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την κυνική παραδοχή του βουλευτή της ΝΔ Παναγή Καππάτου, ο οποίος, στο Kontra Channel και στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη, επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας έχει εκπροσωπήσει τράπεζες και funds εναντίον δανειοληπτών, ενίοτε και ανήμπορων, ώστε οι τελευταίοι να μην συμπεριληφθούν στο νόμο Κατσέλη/Σταθάκη και τα σπίτια τους να εκπλειστηριαστούν.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο βουλευτής της ΝΔ «επιβεβαίωσε πλήρως τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εκπροσωπήσει σε δικαστήρια τράπεζες απέναντι σε ανήμπορους δανειολήπτες ενώ ήταν ήδη βουλευτής της ΝΔ». 

Όπως σχολιάζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η κυνική αυτή παραδοχή Καππάτου αποτελεί την απόδειξη «ότι ο Πάτσης δεν ήταν "λάθος", αλλά το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει και το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του βουλευτή της ΝΔ, μέχρι το 2020 οι δανειολήπτες δεν έχασαν την πρώτη κατοικία τους, διότι υπήρχε πλαίσιο προστασίας το οποίο κατήργησε η ΝΔ με την ψήφο και του κ. Καππάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο κ. Καππάτος χθες στο Kontra επιβεβαίωσε πλήρως τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εκπροσωπήσει σε δικαστήρια τράπεζες απέναντι σε ανήμπορους δανειολήπτες ενώ ήταν ήδη βουλευτής της ΝΔ.

Μάλιστα προσπάθησε να βγει κι από πάνω λέγοντας ότι οι δανειολήπτες δεν έχασαν την πρώτη κατοικία τους, διότι μέχρι το 2020 υπήρχε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας μέχρι να το καταργήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ψήφο και του κ. Καππάτου.

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις.

Η παραμονή Καππάτου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ απλά επιβεβαιώνει ότι ο Πάτσης δεν ήταν «λάθος», αλλά το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)