to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:25 | 28.03.2023

Πολιτική

Χυδαία και σεξιστική επίθεση Κυρανάκη σε Τζάκρη

Προκλητικός ο βουλευτής της ΝΔ στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την κυβέρνηση. Αρνήθηκε ακόμα και να πάρει πίσω τον προσβλητικό χαρακτηρισμό - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να αποδοκιμάσει ο κ. Μητσοτάκης τον αμετανόητο υβριστή Κυρανάκη


Η «αστική ευγένεια» του Κωνσταντίνου Κυρανάκη βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό στα τηλεπαράθυρα όπου, ελλείψει επιχειρημάτων στην αντιπαράθεσή του με τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, επέλεξε να την αποκαλέσει «γελοία».

Η Θεοδώρα Τζάκρη ήταν καλεσμένη μαζί με τον γαλάζιο βουλευτή Κυρανάκη και τον Κώστα Σκανδαλίδη του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, σε εκπομπή του του Attica το βράδυ της Δευτέρας (27/3).

Η συζήτηση σε κάποιο σημείο επικεντρώθηκε στον κατώτατο μισθό με τον βουλευτή της ΝΔ να προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο και τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να προσπαθεί να απαντήσει. Φευ, ο γαλάζιος Κυρανάκης, ελλείψει επιχειρημάτων, προχώρησε σε μια πρωτοφανή αθλιότητα χαρακτηρίζοντάς τη «γελοία».

«Είστε γελοία και θλιβερή», συνέχιζε την άθλια επίθεσή του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με τον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Παναγιωτόπουλο να του λέει: «Κ. Κυρανάκη, να πάρετε πίσω τον χαρακτηρισμό, το γελοία είναι ανεπίτρεπτο. Να το πάρετε πίσω, είστε προσβλητικός».

Και τον Κυρανάκη και απαντά: «Τι να πάρω πίσω, είναι γελοία. Είστε γελοία». Η Θεοδώρα Τζάκρη επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ χαρακτηρίζοντάς τον απαράδεκτο, ακροδεξιό και φασίστα.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να αποδοκιμάσει ο κ. Μητσοτάκης τον αμετανόητο υβριστή Κυρανάκη 

Ανακοίνωση για τη χυδαία και σεξιστική συμπεριφορά του Κ. Κυρανάκη εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ζητώντας από τον κ. Μητσοτάκη «να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμενης συζήτησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδωρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό.

Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)