to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:31 | 28.03.2023

Αθλητισμός

Εικόνες απόλυτης παρακμής και ντροπής: Ο Καραπαπάς πέταξε φούστα στον Μπαλτάκο

Αδιανόητο το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας - Η ΕΠΟ σκοπεύει να καταγγείλλει τους Μαρινάκη και Καραπαπά σε UEFA και FIFA


Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ καθώς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πέταξε μια φούστα προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς σε μία χυδαία κίνηση αποφάσισε να πετάξει μία φούστα προς το πρόσωπο του προέδρου της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δίχως ντροπή είχε αποκαλύψει ο ίδιος ότι πέταξε μια φούστα προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. «Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν αποχωρούσε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ θα καταγγείλει στη FIFA και την UEFA τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά, για τη στάση που κράτησαν οι δύο τους στη σύσκεψη και η οποία σύμφωνα με την ομοσπονδία ήταν ανάρμοστη.

Μάλιστα η πλευρά της Ομοσπονδίας έχει βιντεοσκοπημένο υλικό από «επιθέσεις» που δέχθηκαν από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού τόσο ο πρόεδρός της όσο και ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, ενώ παράλληλα διατηρεί καταγεγραμμένα και τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε απευθυνθεί με απαράδεκτο τρόπο στους δημοσιογράφους, λέγοντας προς το μέρος τους «όλα τα σκατά μαζεμένα».

Η συνάντηση στην ΕΠΟ ανάμεσα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκο, τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη, Ιβάν Σαββίδη (μέσω τηλεδιάσκεψης) και Αχιλλέα Μπέου κράτησε τέσσερις ώρες και είχε ως αντικείμενο τη διαιτησία των play off.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)