to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:00 | 26.03.2023

Πολιτική

Ν. Παππάς: Ψέματα και υποκρισία Μητσοτάκη - Ο «παραιτηθείς» διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ υπογράφει αποφάσεις για αμοιβές

Σε αποκάλυψη πως ο «παραιτηθείς» Σπ. Πατέρας, υπέγραψε προχθές έγγραφο για αμοιβές ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ προχώρησε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνοντας ότι «η υποκρισία και τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη κορυφώνονται»


«Η υποκρισία και τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη κορυφώνονται, η προσπάθεια συγκάλυψης συνεχίζεται» τονίζει σε δήλωση του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, καθώς όπως αποκαλύπτει έγραφο με απόφαση για αμοιβή από τον ΟΣΕ, φέρει την υπογραφή του παραιτηθέντα διευθύνοντα Συμβούλου του, Σπύρου Πατέρα με ημερομηνία Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.

Όπως τονίζει ο Νίκος Παππάς «έναν μήνα τώρα καταγγέλλουμε ότι οι δύο εκλεκτοί του συνεχίζουν να πηγαίνουν στα γραφεία τους, να λαμβάνουν αποφάσεις και να έχουν πρόσβαση σε κρίσιμα -για το δυστύχημα- έγγραφα και τη δυνατότητα επεξεργασίας ή καταστροφής τους».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά:

Την επομένη του δυστυχήματος των Τεμπών ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε τις παραιτήσεις των διευθυνόντων του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.

Έναν μήνα τώρα καταγγέλλουμε ότι οι δύο εκλεκτοί του συνεχίζουν να πηγαίνουν στα γραφεία τους, να λαμβάνουν αποφάσεις και να έχουν πρόσβαση σε κρίσιμα -για το δυστύχημα- έγγραφα και τη δυνατότητα επεξεργασίας ή καταστροφής τους.

Ο «παραιτηθείς» κ. Πατέρας, μάλιστα, υπέγραψε προχθές έγγραφο για αμοιβές ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ.

Η υποκρισία και τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη κορυφώνονται, η προσπάθεια συγκάλυψης συνεχίζεται. Είναι ντροπή.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)