to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:46 | 23.03.2023

Αθλητισμός

Μπένετ: «Με απείλησαν μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» - Σοβαρή καταγγελία του Δανού διαιτητή για το πέναλτι στον Άβιλα

Καταγγελία «βόμβα» από τον διαιτητή που έδωσε το πέναλτι στον Άβιλα


Την ώρα που η Super League ζητεί από την ΚΕΔ elite διαιτητές από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, είναι ξεκάθαρο ότι εκείνοι δεν θέλουν να έρθουν. Ο Μπένετ έχει δεχθεί ήδη πολλές αρνήσεις από έμπειρους διαιτητές και όχι άδικα, καθώς η εφημερίδα «Live Sport» αποκαλύπτει σήμερα μία καταγγελία «βόμβα», ενώ ρέφερι που σφύριξε το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δανός ρέφερι που σφύριξε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, κατήγγειλε στην UEFA πως δέχτηκε απειλές όταν γύρισε στη χώρα του. Ο Γιάκομπ Κέλετ είχε καταλογίσει πέναλτι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων υπέρ των «πρασίνων» για την ενέργεια του Άβιλα, απόφαση που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των «ερυθρολεύκων».

Ένα δεύτερο περιστατικό, αφορά την άρνηση του Ούγγρου Ιστβάν Βεντ για το πολυσυζητημένο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ο οποίος ενημέρωσε την ΚΕΔ το πρωί της Πέμπτης ότι δεν θα έρθει στην Αθήνα. Γι’ αυτό και οι διαιτητές δεν ανακοινώθηκαν την Πέμπτη, με τον Στιβ Μπένετ να κλείνει τελικά τον Νταμπάνοβιτς, ο οποίος τα έκανε μαντάρα.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει και μια άλλη άρνηση elite Πορτογάλου διαιτητή να έρθει για ντέρμπι στην Ελλάδα. Για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της 24ης αγωνιστικής, η ΚΕΔ είχε κλείσει πρωτοκλασάτο ρέφερι, ο οποίος τελικά αρνήθηκε και επιλέχθηκε ο Ζοάο Πινέιρο, ο οποίος ακύρωσε το γκολ του Βρουσάι, προκαλώντας την έκρηξη αντιδράσεων του Ολυμπιακού.

Αυτά είναι κάποια από τα περιστατικά με ξένους διαιτητές στην Ελλάδα, που δεν διαφημίζουν ακριβώς το ελληνικό ποδόσφαιρο, δυσκολεύοντας το έργο της ΚΕΔ να ικανοποιήσει το αίτημα των ΠΑΕ για πρωτοκλασάτους και έμπειρους ρέφερι.
___

Πηγή: Έθνος
tags: Super League

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)