to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:23 | 21.03.2023

Πολιτική

Δημ. Βίτσας: Η ασφάλεια στο σιδηροδρομικό δίκτυο είναι το ζητούμενο

«Η τηλεματική στο δίκτυο είναι σαφές ότι δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί» τόνισε ο Δημ. Βίτσας. Υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι το δίκτυο των σιδηροδρόμων «πρέπει να λειτουργήσει ενόψει του Πάσχα με απόλυτη ασφάλεια με όλους τους εναλλακτικούς τρόπους που μπορούν αυτή να τη διασφαλίσουν


Η τραγωδία των Τεμπών είναι η μεγαλύτερη συλλογική κοινωνική θλίψη που έχουμε βιώσει τα   τελευταία 50 χρόνια ανέφερε σε συνέντευξη του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Βίτσας στον τηλεοπτικό σταθμό  «ΕΛΛΑΔΑ 24 TV» .

Όπως εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αυτά που πρέπει να γίνουν από τώρα και στο εξής για να έχουμε ασφαλείς σιδηροδρόμους δείχνουν  και το μέτρο της ευθύνης αυτών που δεν έκανε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα. «Αν  για παράδειγμα λέει σήμερα ο κ Γεραπετρίτης ότι σε δυο μήνες θα φτιάξει τη σηματοδότηση, αυτό από μόνο του δείχνει ότι τίποτε δεν έγινε  το  αμέσως προηγούμενο διάστημα επί κυβέρνησης Ν.Δ, για να λυθεί αυτό το σημαντικό ζήτημα».

«Η τηλεματική στο δίκτυο είναι σαφές ότι δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί» τόνισε ο Δημ.  Βίτσας. Υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι το δίκτυο των σιδηροδρόμων «πρέπει να λειτουργήσει ενόψει του Πάσχα με απόλυτη ασφάλεια με όλους τους εναλλακτικούς τρόπους που μπορούν αυτή να τη διασφαλίσουν, όπως για παράδειγμα η ύπαρξη στις βάρδιες περισσοτέρων σταθμαρχών».

Όσον αφορά στο ζήτημα του Παύλου Πολάκη, ο Δημ. Βίτσας ανέφερε πως είναι φανερό ότι πρόκειται για ένα εσωκομματικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το οποίο τα όργανα του κόμματος, μετά από το κείμενο «συγγνώμης» από τον ίδιο,  το έλυσαν με τον συγκεκριμένο τρόπο που όλοι γνωρίζουμε.

«Τα πραγματικά προβλήματα που κυριαρχούν γύρω μας είναι άλλα (ακρίβεια, τραπεζικό σύστημα) κι ο Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία του συνέντευξη έδειξε την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθούμε όλοι ενόψει των εκλογών και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε για τη διακυβέρνηση του τόπου» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)