to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:00 | 16.03.2023

Πολιτική

Οργή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίθεση των ΜΑΤ σε ειρηνικούς διαδηλωτές: Όσο καταρρέει, ο Μητσοτάκης θα γίνεται πιο επικίνδυνος (βίντεο)

«Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση δείχνει τι ακριβώς εννοούσε με την υποκριτική της συγγνώμη για την τραγωδία στα Τέμπη», τονίζει η Κουμουνδούρου με αφορμή την αναίτια και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ κατά ειρηνικών διαδηλωτών και τη ρίψη στα χημικών για να διαλυθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας


(φωτογραφία: avgi.gr)

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την επίθεση των ΜΑΤ κατά ειρηνικών διαδηλωτών, το μεσημέρι της Πέμπτης 16/3:

Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση δείχνει τι ακριβώς εννοούσε με την υποκριτική της συγγνώμη για την τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως επιβεβαιώνεται και από βίντεο ντοκουμέντο, δυνάμεις των ΜΑΤ ξεκίνησαν αναίτια και απρόκλητη επίθεση κατά ειρηνικών διαδηλωτών και έπνιξαν την μεγάλη πορεία στα χημικά, μόνο και μόνο για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Όσο βλέπει ότι καταρρέει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο θα γίνεται και πιο επικίνδυνος για τους πολίτες.

(το βίντεο-ντοκουμέντο του Κώστα Παπαντωνίου για το avgi.gr)

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσωπική μαρτυρία Ν. Φίλη από την προκλητική επίθεση της αστυνομίας, στη μεγάλη απεργιακή διαδήλωση

Και το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ

Ανακοίνωση εξέδωσε και το γραφείου Τύπου του ΜέΡΑ25:

Είναι ανεπίτρεπτο ότι πλέον κατεβαίνει στις πορείες ο λαός και δεν αναρωτιέται αν, αλλά πότε θα του επιτεθεί η ελληνική αστυνομία.

Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση στο μπλοκ του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου αλλά και σε όλη την τεράστια πορεία καταδίκης της κυβέρνησης του εγκλήματος και των ιδιωτικοποιήσεων. Δεν θα δεχτούμε ποτέ την αυθαίρετη αστυνομική βία ως κανονικότητα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)