to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:13 | 14.03.2023

Κοινωνία

Με τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας ο καιρός της Τρίτης

Δύο όψεις θα έχει ο καιρός την Τρίτη 14 Μαρτίου. Τοπικά θα πέσουν βροχές, ενώ σε κάποιες περιοχές θα υπάρχει καλοκαιρία ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει.


Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια νησιωτικά τμήματα. Άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βρο΄χες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Τις νυχτερινές και πρω΄τες πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 15 βαθμούς, στην Ήπειρο από -1 έως 15 βαθμούς, στα Επτάνησα από 2 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -3 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 15, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι με εντάσεις εώς 3-4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ, ενώ σταδιακή εξασθένιση αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες και στροφή των ανέμων σε νότιους με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς, αλλ΄ά στα βόρεια και δυτικά του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

tags: καιρός

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)