to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:52 | 13.03.2023

Πολιτική

Τρ. Αλεξιάδης: Μεγάλη η απόσταση των ευρημάτων των δημοσκοπήσεων από αυτό που πραγματικά συμβαίνει

«Ο κ. Σπίρτζης για το θέμα της περιόδου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με σαφήνεια… Ο κ. Καραμανλής θα βγει να απαντήσει; Θα απαντήσει στο ερώτημα τι θα πήγαινε να εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός; Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μια προσπάθεια να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα. Δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν έχουν όλοι την ίδια ευθύνη», τόνισε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Τρύφων Αλεξιάδης


Kαταδίκασε αρχικά την επίθεση προς τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Τρύφων Αλεξιάδης, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια σχολίασε τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ: «Μελετώ και προσέχω τις δημοσκοπήσεις. Θεωρώ βλασφημία τη στιγμή που υπάρχουν άταφοι νεκροί, που κάποιοι θρηνούν και κάποιοι δίνουν μάχη στα νοσοκομεία, να γίνεται συζήτηση για δημοσκοπήσεις, για το αν κέρδισε ή για το αν έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ…Η δική μου εκτίμηση, η αίσθηση από την κοινωνία, αλλά και οι δημοσκοπήσεις από τα γήπεδα του Σαββατοκύριακου είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που εμφανίζεται. Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση της πραγματικής κατάστασης από αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις» είπε και συμπλήρωσε:

«Να συζητήσουμε αναλυτικά τι έγινε, αλλά να συζητήσουμε και για το μέλλον», τόνισε και ευχήθηκε την αποφυγή επόμενου δυστυχήματος σε μέσο μεταφοράς, αναφέροντας ως παράδειγμα τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας στα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Πέραμα – Σαλαμίνα.

Στη συνέχεια, τόνισε πως «πολύ καλά έκανε ο Χρ. Σπίρτζης και στη διάρκεια του πένθους απείχε από δημόσιες εμφανίσεις» και συμπλήρωσε πως ο πρώην υπουργός έδωσε όλες τις απαντήσεις για την «παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα εναντίον του».

«Ο κ. Σπίρτζης για το θέμα της περιόδου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με σαφήνεια… Ο κ. Καραμανλής θα βγει να απαντήσει; Θα απαντήσει στο ερώτημα τι θα πήγαινε να εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός; Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μια προσπάθεια να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα. Δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν έχουν όλοι την ίδια ευθύνη».

Υπενθύμισε δε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε τον ΟΣΕ από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με μνημονιακές υποχρεώσεις που έπρεπε να τις υλοποιήσει για να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια. Δεν μπορούν να μας κατηγορούν…»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)