to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:03 | 02.03.2023

Κοινωνία

Προφυλακίστηκε το στέλεχος της παράταξης Πατούλη για την υπόθεση βιασμών της 12χρονης

Ο Φίλιππος Ντόβας ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες


Στη φυλακή οδηγείται ο γνωστός πρώην διαιτητής και στέλεχος της «γαλάζιας» παράταξης του Γιώργου Πατούλη, Φίλιππος Ντόβας μετά την απολογία του, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν τον Φίλιππο Ντόβα προφυλακιστέο, αν και ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιππος Ντόβας, ο οποίος είναι οδοντοτεχνίτης, πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου και υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, είναι ένα ακόμα από τα πρόσωπα που αναγνώρισε ως παιδοβιαστή η 12χρονη.
Η 12χρονη σε κατάθεσή της είχε αναγνωρίσει τον Φ. Ντάβο αναφέροντας ότι ο Μίχος την πήγαινε στο εργαστήριο του οδοντοτεχνίτη όπου και την βίαζε. Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι γνώριζε τη 12χρονη και την οικογένειά της καθώς είναι γείτονες, υποστηρίζοντας ότι έδινε στην ανήλικη χαρτζιλίκι 2-3 ευρώ.

«Ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλιστα προεκλογικά εμένα με βάζει σε υποψίες δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω», ανέφερε σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Φ. Ντάβος.

Σημειώνεται ότι η ΠΟΕΔΗΝ έχει ζητήσει την άμεση απομάκρυνση του Ντόβα από το νοσοκομείο «Αττικό», όπου εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στη γραμματεία του ακτινοθεραπευτικού τμήματος. Ο ίδιος είναι συμβασιούχος εργαζόμενος μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών.

Τέλος, προθεσμία για τις 6 Μαρτίου, προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματική απολογία, έλαβε σήμερα και ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, Ηλίας Μίχος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)