to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:46 | 21.02.2023

Πολιτική

Κώστας Μάρκου: «Σταματάω τις κατηγορίες. Ακούσατε, είδατε, πάθατε, τον έχετε μπροστά σας, δικάστε τον»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε ότι γράφεται μια από τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία του θεσμού του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, νυν «Superleague2» επί ημερών διακυβέρνησης της ΝΔ


Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καθηγητής Κώστα Β. Μάρκου μιλώντας ως Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος στην Ολομέλεια της  Βουλής κατά τη συζήτηση του Αθλητικού Ν/Σ απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό και στον Κ. Μητσοτάκη: «Σταματάω τις κατηγορίες. Ακούσατε, είδατε, πάθατε, τον έχετε μπροστά σας,· δικάστε τον» (Λυσίας κατά του τυράννου Ερατοσθένη).

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καθηγητής Κώστα Β. Μάρκου μιλώντας ως Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος στη  Βουλή κατά τη συζήτηση του Αθλητικού Ν/Σ τόνισε ότι μια από τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία του θεσμού του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β’  Κατηγορίας, νυν «Superleague2» γράφεται επί ημερών διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με την αναστολή εδώ και ένα μήνα του πρωταθλήματος. Αναφερόμενος στην αιφνίδια τροπολογία που ιδιωτικοποιεί το Χιονοδρομικό Κέντρο των Γρεβενών, αφού περιέγραψε το ιστορικό του περιβόητου Πάτση που λυμαίνεται ως «αρπακτικό» των funds την περιοχή, ερώτησε τον παρευρισκόμενο κ. Αυγενάκη εάν η συγκεκριμένη τροπολογία  αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση κάποιου Πάτση.

Όσον αφορά το 7ο νομοσχέδιο Αυγενάκη ο βουλευτής επισήμανε ότι βασικά αφορά είτε διορθώσεις κακής νομοθέτησης των προηγούμενων 6 νομοσχεδίων, είτε πελατειακές εξυπηρετήσεις.

Τελειώνοντας ο Κ. Μάρκου ανέφερε, μιλώντας προς τους βουλευτές της ΝΔ, ότι είναι υπόλογοι και θα λογοδοτήσουν πολιτικά για 10δες δεινά που επισώρευσαν στην ελληνική κοινωνία και απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό αναφερόμενος στον κ. Μητσοτάκη: «Σταματάω τις κατηγορίες. Ακούσατε, είδατε, πάθατε, τον έχετε μπροστά σας,· δικάστε τον» (Λυσίας κατά του τυράννου Ερατοσθένη).

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)