to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:18 | 20.02.2023

Πολιτική

Αλ. Χαρίτσης: Διαφημίζουν ως επιτυχία ημίμετρα προεκλογικού χαρακτήρα

Οι πολίτες έχουν καταλάβει πως μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να παρέχει αυτή τη στήριξη μακροχρόνια, για να πάρει ανάσα η κοινωνία και αναπτυξιακή ώθηση η οικονομία, τονίζει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.


Η κυβέρνηση, «αντί να φέρει μέτρα ουσιαστικής στήριξης, διαφημίζει ως επιτυχία ημίμετρα προεκλογικού χαρακτήρα» ενώ έχει αφήσει τα νοικοκυριά στο έλεος της ακρίβειας Μητσοτάκη, τονίζει ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης, αναφορικά με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι την Τρίτη θα ανοίξει η πλατφόρμα για το market pass.

«Η κυβέρνηση σήμερα πανηγυρίζει για ένα αργοπορημένο market pass, ενώ έχει αφήσει τα νοικοκυριά στο έλεος της ακρίβειας Μητσοτάκη», σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε on camera δήλωση, προσθέτοντας ότι πλέον, οι πολίτες «έχουν καταλάβει πως μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να παρέχει αυτή τη στήριξη μακροχρόνια για να πάρει ανάσα η κοινωνία και αναπτυξιακή ώθηση η οικονομία».

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για το market pass θα γίνει τμηματικά, βάσει ΑΦΜ, σε δύο ημέρες. Την πρώτη ημέρα, την Τρίτη θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες των οποίων οι ΑΦΜ λήγουν από 0 έως 4, ενώ την Τετάρτη για τους ΑΦΜ με λήγοντα 5, 6, 7, 8, 9. Σημειώνεται ότι από την Τετάρτη θα είναι δυνατή η υποβολή αίτησης για το market pass από όλους τους φορολογούμενους, ανεξάρτητα από τον αριθμό που λήγει το ΑΦΜ τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλ. Χαρίτση:

Η κυβέρνηση σήμερα πανηγυρίζει για ένα αργοπορημένο market pass, ενώ έχει αφήσει τα νοικοκυριά στο έλεος της ακρίβειας Μητσοτάκη. Αντί να φέρει μέτρα ουσιαστικής στήριξης,
διαφημίζει ως επιτυχία ημίμετρα προεκλογικού χαρακτήρα.

Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει πως μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να παρέχει αυτή τη στήριξη μακροχρόνια για να πάρει ανάσα η κοινωνία και αναπτυξιακή ώθηση η
οικονομία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)