to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:28 | 19.02.2023

Πολιτική

Ρ. Δούρου: Ντροπή για τη διοίκηση της Περιφέρειας! Σκουπιδότοπος το κέντρο Logistics και η βοήθεια στους σεισμόπληκτους

Η Ρένα Δούρου ασκεί δριμύτατη κριτική στη Διοίκηση Πατούλη με αφορμή τις φωτογραφίες που κοινοποίησε ο φωτορεπόρτερ Γ. Μουτάφης και δείχνουν την κατάσταση του κέντρου Logistics και της ανθρωπιστικής βοήθειας που πρόσφεραν οι πολίτες για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία-Συρία


Τη διοίκηση Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Facebook η Ρένα Δούρου, η οποία τονίζει ότι «δεν υπάρχουν λόγια για την κατάντια της Διοίκησης Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής» και υπογραμμίζει ότι είναι «ντροπή».

Ειδικότερα, αυτό που προκάλεσε την αντίδραση της πρώην Περιφερειάρχη και το οποίο σημειώνει στην ανάρτησή της την οποία συνοδεύει από αντίστοιχες φωτογραφίες είναι η μετατροπή «σε σκουπιδότοπο» του Κέντρου Logistics, όπως αποδεικνύει η ανάρτηση του διακεκριμένου φωτορεπόρτερ Γιώργου Μουτάφη.

«Για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Έτσι καταλήγει η βοήθεια του κόσμου. Εκεί στο κέντρο διαχείρισης ειδών πρώτης ανάγκης της @Περιφέρεια Αττικής όλα καλά; Ντροπή σας» γράφει στην ανάρτησή του ο φωτογράφος και κινηματογραφιστής Γιώργος Μουτάφης, παραθέτοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Η Ρένα Δούρου κοινοποίηση τις φωτογραφίες του Μουτάφη, και άσκησε δριμύτατη κριτική στην περιφερειακή αρχή του Γ. Πατούλη.

«Δεν υπάρχουν λόγια για την κατάντια της Διοίκησης Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής.

Ντροπή!

Μετέτρεψε σε σκουπιδότοπο το Κέντρο Logistics

Ο διακεκριμένος φωτορεπόρτερ Giorgos Moutafis φέρνει στο φως το πώς αντιλαμβάνεται η Διοίκηση Πατούλη την αλληλεγγύη προς τους σεισμόπληκτους: η βοήθεια των πολιτών πεταμένη στο δρόμο. Πού είναι η υποδομή; Πού είναι η φροντίδα; Πού είναι η οργάνωση; Στα σκουπίδια ελέω του κ. Πατούλη!», σημειώνει η κ. Δούρου και συνεχίζει: «Όμως αυτές οι εικόνες είναι και αδιάψευστος μάρτυρας της εγκατάλειψης της αναγνωρισμένης από το Συμβούλιο της Ευρώπης καλής πρακτικής που εμείς δημιουργήσαμε στην Περιφέρεια Αττικής το 2016 και βοήθησε από πρόσφυγες/μετανάστες ως χιλιάδες πολίτες στην Αττική και σε όλη τη χώρα. Η αλήθεια είναι ότι η αλληλεγγύη και το Κέντρο Logistics δεν προσφέρονται για φωτογραφίες και δημόσιες σχέσεις στις οποίες αριστεύει ο κ. Πατούλης».

Δείτε την ανάρτηση:

Σημειώνεται πως, από την πλευρά της, η Περιφέρεια Αττικής -η οποία προς το παρόν δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για τις παραπάνω εικόνες- ενημέρωνε με ανάρτησή της στα social media το Σάββατο (18/2) για 50 οχήματά της που ξεκινούν σήμερα, Κυριακή, από το ΣΕΦ προς αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)