to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:16 | 16.02.2023

Πολιτική

Με τον Γ. Στουρνάρα θα συναντηθεί το απόγευμα ο Αλ. Τσίπρας - Τι θα συζητηθεί

Είναι η πρώτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάννη Στουρνάρα μετά το 2016. Πλειστηριασμοί, κόκκινα δάνεια και προστασία της πρώτης κατοικίας στο επίκεντρο της συζήτησης - Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τα ζητήματα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και της ρύθμισης χρεών.


Ο pρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα έχει σήμερα, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 16:00, συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας,  Γιάννη Στουρνάρα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τον Αλ. Τσίπρα θα συνοδεύουν η Εύη Αχτσιόγλου, τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής οικονομικού κύκλου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Αλέξης Χαρίτσης, τομεάρχης Ανάπτυξης, ο Γιώργος Χουλιαράκης, πρ. Αναπληρωτής  Υπουργός Οικονομικών και ο Μιχάλης Καλογήρου, Διευθυντής γραφείου προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.​

Όπως γράφει η Αυγή, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά της η αξιωματική αντιπολίτευση θα θέσει επί τάπητος τα ζητήματα που σχετίζονται με τους πλειστηριασμούς, τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας, ενώ θα ζητηθεί να υπάρξει εκτενής ενημέρωση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Σημειωτέον, είναι η πρώτη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Γ. Στουρνάρα μετά το 2016.

Πάντως, η Κουμουνδούρου έχει διαμηνύσει ήδη, διά στόματος Τσίπρα, ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης σε συνδυασμό με τη ρύθμιση του υπέρογκου ιδιωτικού χρέους και διαγραφή μέρους της οφειλής αποτελούν άμεσες προτεραιότητες της επόμενης προοδευτικής κυβέρνησης.

Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τα ζητήματα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και της ρύθμισης χρεών.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)