to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:35 | 14.02.2023

Πολιτισμός

Σ. Αναγνωστοπούλου: Ο Μητσοτάκης να μην επιχειρήσει να εξαπατήσει τους καλλιτέχνες

Δύο πράγματα οφείλει να κάνει ο Μητσοτάκης στην αυριανή συνάντησή του με τους καλλιτέχνες, σύμφωνα με την τομεάρχισσα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «να αποσύρει τις καλλιτεχνικές ειδικότητες από το Προεδρικό Διάταγμα και να ζητήσει συγγνώμη για τη λάσπη που ρίχνει η κυβέρνησή του τόσους μήνες στους καλλιτέχνες»


Σε δήλωση προχώρησε η τομεάρχισσα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην επιχειρήσει να εξαπατήσει τους καλλιτέχνες.

Υπενθυμίζεται πως αύριο 15/2, υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους καλλιτέχνες, μία κίνηση που πραγματοποιείται με φόντο τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις και δράσεις των ανθρώπων του Πολιτισμού, οι οποίες καταφανώς έχουν πιέσει σοβαρά την κυβέρνηση. 

Με αφορμή, λοιπόν, την αυριανή συνάντηση, η Σία Αναγνωστοπούλου κάνει έκκληση στην κυβέρνηση να μην περιπαίξει άλλο τους καλλιτέχνες, ενώ την καλεί να αποσύρει άμεσα τις καλλιτεχνικές ειδικότητες από το Προεδρικό Διάταγμα - καρμανιόλα.

Η τομεάρχισσα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Δύο πράγματα μόνο οφείλει να κάνει: να αποσύρει τις καλλιτεχνικές ειδικότητες από το Προεδρικό Διάταγμα και να ζητήσει συγγνώμη για τη λάσπη που ρίχνει η κυβέρνησή του τόσους μήνες στους καλλιτέχνες».

Αναλυτικά η δήλωση

Μετά από δύο μήνες κινητοποιήσεων των καλλιτεχνών, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε τελικά να συνομιλήσει μαζί τους. Συνομιλία που έχει ήδη υπονομευτεί από τον κ. Βορίδη χθες στη Βουλή.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να μην επιχειρήσει, για άλλη μια φορά, να τους εξαπατήσει.

Δύο πράγματα μόνο οφείλει να κάνει: να αποσύρει τις καλλιτεχνικές ειδικότητες από το Προεδρικό Διάταγμα και να ζητήσει συγγνώμη για τη λάσπη που ρίχνει η κυβέρνησή του τόσους μήνες στους καλλιτέχνες

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)