to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:23 | 12.02.2023

πηγή: avgi.gr

Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη για υποκλοπές: Πρέπει να βγάλουμε μια άκρη και ως ΝΔ

«Εμείς όμως πρέπει να βγάλουμε μιαν άκρη και ως ΝΔ και ως χώρα. Να δούμε τι ακριβώς συνέβη» ανέφερε όταν ρωτήθηκε για την παρακολούθηση της οικογένειάς της. Ωστόσο, η ίδια δεν βλέπει πως η ελληνική κυβέρνηση έχει σχέση με το κακόβουλο λογισμικό


Στο μείζον ζήτημα του σκανδάλου των παρακολουθήσεων αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη που έδωσε στην «Καθημερινή».

Σε ερώτηση σχετικά με το ότι το όνομά της ήταν στην λίστα των παρακολουθήσεων, μαζί με τον γιό και την κόρη της, είπε ότι «απεχθάνομαι την οποιαδήποτε παραβίαση της προσωπικής ζωής και συμπλήρωσε ότι «γενικώς η ιστορία αυτή με ενοχλεί πάρα πολύ και γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουμε άκρη όχι ότι πρόκειται ποτέ να γλιτώσουμε, διεθνώς, από τέτοιου είδους παρακολουθήσεις.

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «εμείς όμως πρέπει να βγάλουμε μιαν άκρη και ως Ν.Δ. και ως χώρα». Η αμηχανία της Ντόρας Μπακογιάννη είναι εμφανής σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, δείχνοντας και το πολιτικό αδιέξοδο της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ερωτηθείσα για την παρακολούθηση της ίδιας, του Κώστα Μπακογιάννη και της Αλεξίας Μπακογιάννη με Predator, απάντησε:

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι οι νομότυπες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και οι παρακολουθήσεις με Predator είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με το κακόβουλο λογισμικό. Ποιοι κρύβονται πίσω από το Predator, οικονομικά συμφέροντα ή άλλα, πρέπει να το μάθουμε. Για να είμαι ειλικρινής, έπειτα από τόσα ονόματα που ακούστηκαν, δεν εξεπλάγην. Απεχθάνομαι την οποιαδήποτε παραβίαση της προσωπικής ζωής. Γενικώς η ιστορία αυτή με ενοχλεί πάρα πολύ και γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουμε άκρη όχι ότι πρόκειται ποτέ να γλιτώσουμε, διεθνώς, από τέτοιου είδους παρακολουθήσεις. Εμείς όμως πρέπει να βγάλουμε μιαν άκρη και ως Ν.Δ. και ως χώρα. Να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Και θέλω να πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη, με τους δικούς της ρυθμούς ενδεχομένως, θα βγάλει άκρη».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)