to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:13 | 05.02.2023

Κοινωνία

Κλειστά τη Δευτέρα τα σχολεία στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Δημόσια Τηλεόραση, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνει με τηλεκπαίδευση και μένει να γίνει γνωστό αν θα πραγματοποιηθούν το πρωί ή το απόγευμα


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο, Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που φέρνει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Υπενθυμίζεται πως, λίγο νωρίτερα, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποφάσισε το κλείσιμο όλων των εμπορικών καταστημάτων στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική -συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας,

"Προτεραιότητα η ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού"
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, "πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού".

Ο ίδιος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους μόνο στις απολύτως απαραίτητες και να έχουν όλοι στα οχήματά τους αλυσίδες.

Η ανακοίνωσή του:

"Κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Παρακαλώ πολύ να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας μόνο στις απολύτως απαραίτητες.

Να έχουν όλοι στα οχήματα τους αλυσίδες και να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν εφόσον χρειαστούν.

Μεγάλη προσοχή και οι πεζοί, τα πεζοδρόμια πιθανώς να είναι αρκετά ολησθηρά από την εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)