to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:25 | 02.02.2023

Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μιξ» λαϊκισμού και θεωρίας των δύο άκρων κατά του ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργικό Συμβούλιο

Σε χυδαία επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδόθηκε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο υπουργικό Συμβούλιο - Επιστράτευσε την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι « θέλει να ρίξει τη χώρα στον βούρκο»


(φωτ.: αρχείο)

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση μετά τη χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο κατάμεστο γήπεδο μπάσκετ του Περιστερίου, με τον πρωθυπουργό να εξαπολύει λάσπη κατά του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και την απόφαση να απέχει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις ψηφοφορίες στη Βουλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ με φθηνούς λαϊκισμούς και πατώντας στη θεωρία των δύο άκρων σημείωσε ότι η παραπάνω απόφαση «δηλώνει την προσχώρηση στην πλατεία, στον λαϊκισμό και στα αχαλίνωτα ψέματα».

Συνεχίζοντας, χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση για μη συμμετοχή στις ψηφοφορίες στη Βουλή κάνοντας λόγο για «πεζοδρομιακή δημοκρατία» και δήλωσε ότι είχε προειδοποιήσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να ρίξει τη χώρα στον βούρκο. Ένα κόμμα που υποτίθεται ότι διεκδικεί την πλειοψηφία στη Βουλή, την εγκαταλείπει».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός εν μέσω ανεξέλεγκτων αυξήσεων στις τιμές των προϊόντων επιχείρησε να θεμελιώσει success story στο καλάθι του νοικοκυριού και το market pass.

Τέλος, ο πρωθυπουργός, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω τη λασπολογία σημείωσε ότι «δεν θα επιτρέψουμε η χώρα να παρασυρθεί στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ. Ας μείνουν να κατρακυλούν στο περιθώριο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είπε κουβέντα για τα αιτήματα των καλλιτεχνών οι οποίοι από χθες πραγματοποιούν 48ωρη απεργία.

Πηγή: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)