to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:46 | 02.02.2023

Πολιτική

Άννα Καραμανλή: Τυμβωρυχία και κρεσέντο αθλιότητας κατά του Αλέξη Τσίπρα

Απίστευτες αθλιότητες σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα από τη βουλευτή της ΝΔ - «Τα δέχομαι όλα στο διάλογο εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο Γ. Βαρεμένος


Έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους στη ΝΔ μπροστά στη δυναμική της δημοκρατικής αντεπίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επιστρατεύουν αθλιότητες και χυδαία λάσπη κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι και η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή σήμερα Πέμπτη (2/2) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μη μπορώντας να απαντήσει με επιχειρήματα στον Γιώργο Βαρεμένο, που χαρακτήρισε «αυτουργό της εκτροπής και πολιτικό εκβιαστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών, προχώρησε σε έναν χυδαίο μικροπολιτικό αντιπερισπασμό με την εθνική τραγωδία της απώλειας των δύο πιλότων του Phantom.

Η «γαλάζια» βουλευτής με στόμφο έδειξε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψή του στο «Παλλάς» όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα φόρο-τιμής στον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό, κατηγορώντας τον ότι πήγε σε θεατρική παράσταση τη μέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του 29χρονου υποσμηναγού μετά την πτώση του F-4.

«Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή στην ομιλία του στο Περιστέρι ο κ.Τσίπρας. Γιατί το λέω; Γιατί προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο κ. Τσίπρας, χαμογελώντας και συνοδευόμενος από δύο κυρίες πήγε σε παράσταση στο Παλλάς. Αυτή είναι η ελεεινή υποκρισία του κ. Τσίπρα. Αυτά ο ελληνικός λαός τα βλέπει» ισχυρίστηκε χυδαία η Άννα Καραμανλή.

«Αυτό είναι αθλιότητα» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προκλητική στάση της Άννα Καραμανλή και σε μια στιγμή έντασης, άρπαξε το χαρτί από τα χέρια της και στη συνέχεια το πέταξε.

«Τι θέλουν να πουν ότι δεν σεβόμαστε το θάνατο των πιλότων; Το δέχεστε αυτό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στο κρεσέντο λαϊκισμού από πλευρά της Άννας Καραμανλή.

«Παίρνω πίσω τη χειρονομία» είπε τέλος ο Γιώργος Βαρεμένος. «Τα δέχομαι όλα στο διάλογο εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Βαρεμένος ζήτησε συγγνώμη, η Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας κηδείας

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος.

Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι' αυτό.

Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.

Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)