to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:25 | 02.02.2023

Πολιτική

Γιος Θεοδωρικάκου: Μήνυση και αγωγές 200.000 ευρώ στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε «συγκάλυψη»

Μήνυση θα κατατεθεί και στον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας - Νέα στοιχεία έφερε στο φως το Mega και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος


(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Μήνυση και αγωγή από τον γιο του Τάκη Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αξιωματικού των Εσωτερικών Υποθέσεων για την καταγγελία του περί «συγκάλυψης υπόθεσης» του 23χρονου γιου του υπουργού Προστασίας από την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, «προ ολίγης ώρας ελήφθη από την γραμματέα μου εξουσιοδότηση του 23χρονου Δημήτρη Θεοδωρικάκου, με την οποία με εξουσιοδοτεί όπως προς προάσπιση της τιμής και της υπολήψεώς του καταθέσω μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως, της ψευδούς καταμηνύσεως, της ψευδούς καταθέσεως και της παραβάσεως καθήκοντος κατά του εν αποστρατεία ευρισκομένου πλέον πρώην επικεφαλής της Αμέσου Δράσεως της ΕΛ.ΑΣ. για όλες τις παράνομες, εγκληματικές συμπεριφορές εις βάρος του από τον συγκεκριμένο πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ».

«Με την ίδια εξουσιοδότηση μού δίνει την εντολή όπως καταθέσω εις βάρος του και αγωγή αποζημιώσεως, τόσο για την αδικοπραξία την οποίαν διέπραξε εις βάρος του με την κατάθεσή του στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεως της ΕΛ.ΑΣ., τριάντα λεπτά προτού ανακοινωθεί επισήμως η αποστρατεία του (την εγνώριζε ήδη), με την οποίαν θα διεκδικηθεί υπέρ του το ποσόν των 100.000 ευρώ, όσο και για την προσβολή της προσωπικότητός του, δια την οποίαν θα διεκδικηθεί μέσω της δικαστικής οδού το ποσό επίσης των 100.000 ευρώ», συμπληρώνεται.

Την Τρίτη, μήνυση στον ίδιο άνθρωπο κατέθεσε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μήνυση και στον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο

Ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποιεί πως μήνυση θα κατατεθεί και κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, «για όσα ψευδή έχει δημοσιοποιήσει εις βάρος του και τα οποία θίγουν την τιμή και την υπόληψή του, αλλά κατά του συγκεκριμένου προσώπου να καταθέσω και αγωγή αποζημιώσεως για την προσβολή της προσωπικότητάς του, με όσα καθημερινώς μέχρι σήμερα ψευδή και συκοφαντικά διέδωσε εις βάρος του, διεκδικώντας υπέρ του το ποσό των 100.000 ευρώ».

Νέα στοιχεία έδωσε ο Β. Λαμπρόπουλος χτες βράδυ στο Mega

Νέα στοιχεία έφερε χτε στο φως της δημοσιότητας το MEGA και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος για την καταγγελία περί συγκάλυψης υπόθεσης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Συγκεκριμένα, ο πέμπτος αστυνομικός ήταν ο επόπτης που κλήθηκε και μετέβη αργότερα στο σημείο. Ο επόπτης είναι το άτομο που στέλνει τις φωτογραφίες στον επικεφαλής της Άμεσης Δράσης.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από κινητό και φαίνεται ποιος το στέλνει, τι ώρα, σε ποιον και από ποιο σημείο.

Τα μηνύματα που έστειλε ο επόπτης στις 21 Νοέμβριου του 2021 δείχνουν τα ναρκωτικά αλλά και φωτογραφίες των τεσσάρων νεαρών.

Παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα

Ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε πως πέντε αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρέθηκαν στο σημείο, όπου έγινε έλεγχος στον γιο του και την παρέα του αλλά δεν υπήρξαν ναρκωτικά. Πολλά είναι όμως, τα ερωτήματα που προκύπτουν.

– Γιατί υπήρχαν πέντε αστυνομικοί, ενώ η ομάδα ΔΙ.ΑΣ αποτελείται από τέσσερις;

– Μπορεί κάποιος να το κατασκευάσει;

– Γιατί οι αστυνομικοί σταματούν να μιλάνε από τους ασυρμάτους;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)