to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:55 | 30.01.2023

Οικονομία

Χ. Μαμουλάκης: Σε εκρηκτικά επίπεδα η ακρίβεια - Φιάσκο το καλάθι του νοικοκυριού

Δήλωση (on camera) του αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Χάρη Μαμουλάκη


“Νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν βγάζουν το μήνα, ενώ δέκα φίλοι της κυβέρνησης βγάζουν κάθε μήνα όσα έβγαζαν σε μία πενταετία”, διαμηνύει σε on camera δήλωσή του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται να προχωρήσει σε παρεμβάσεις μείωσης φόρων και ρύθμισης της αγοράς όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.”.

Καταλήγει: “Μόνη διέξοδος, η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική διακυβέρνηση. H νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις εκλογές και μία νέα οικονομική πολιτική που θα βασίζεται σε: Δίκαιη αύξηση εισοδημάτων, δίκαιη αναδιανομή με τέλος στην αισχροκέρδεια, δίκαιη ρύθμιση χρεών”.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Σε είδη πολυτελείας έχουν μετατραπεί τα προϊόντα πρώτης ανάγκης με τους πειραματισμούς της κυβέρνησης.

Αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων από 70% έως και 146% καταγράφονται σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως αποκαλύπτει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – ΓΣΕΕ.

Η ασυδοσία και η παντελής έλλειψη ελέγχων, οδήγησαν το 2022 στην αύξηση της τιμής, με ταυτόχρονη μείωση της ποσότητας της συσκευασίας, σε 238 τρόφιμα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται να προχωρήσει σε παρεμβάσεις μείωσης φόρων και ρύθμισης της αγοράς όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Συνεχίζει μια πολιτική που ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα, αδιαφορώντας για τους δοκιμαζόμενους πολίτες.
Νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν βγάζουν το μήνα, ενώ δέκα φίλοι της κυβέρνησης βγάζουν κάθε μήνα όσα έβγαζαν σε μία πενταετία.

Μόνη διέξοδος, η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική διακυβέρνηση. H νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις εκλογές και μία νέα οικονομική πολιτική που θα βασίζεται σε: Δίκαιη αύξηση εισοδημάτων, δίκαιη αναδιανομή με τέλος στην αισχροκέρδεια, δίκαιη ρύθμιση χρεών”.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)