to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:01 | 27.01.2023

Πολιτική

Γιώργος Κύρτσος: Ευθείες βολές για «αρχιδιαπλεκόμενο» Μητσοτάκη

«Ενδιαφέρουσες οι θεωρίες του αρχιδιαπλεκόμενου Μητσοτάκη για τη διαπλοκή. Εγώ πάντα ακούω τους ειδικούς με προσοχή».


Ευθείες βολές για τον «αρχιδιαπλεκόμενο» Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος με αφορμή όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός για το σκάνδαλο Κοσκωτά στη Βουλή, κατά τη σημερινή ομιλία του στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι τα θυμήθηκε τα παλιά στη Βουλή, διαστρεβλώνοντάς τα, ο Μητσοτάκης; Αν έχει απορίες για το παρελθόν ας κανονίσει, μέσω Κοσιώνη, μια συζήτηση στον Σκάι για την επίμαχη επιταγή Αριστείδη Αλαφούζου στον πατέρα του. Έχουμε και εμείς απορίες» σημείωσε αρχικά με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Γιώργος Κύρτσος.

Στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, έκανε λόγο για «ενδιαφέρουσες [...] θεωρίες του αρχιδιαπλεκόμενου Μητσοτάκη για τη διαπλοκή. Εγώ πάντα ακούω τους ειδικούς με προσοχή».

Καταλήγοντας ο Γ. Κύρτσος, μετά και τη σημερινή αθωωτική δικαστική απόφαση για τον πρώην υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρη Κρέτσο, καλεί τον πρωθυπουργό να εξηγήσει «γιατί κατάργησε το τέλος εκατομμυρίων για τις άδειες που είχαν επιβάλει στους καναλάρχες αυτοί που καταγγέλλει σαν διαπλεκόμενους».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα:

«Θυμήθηκα όταν χρησιμοποιήσατε τη φράση “ένοχος ή βλάξ”, έτσι δεν είναι, αυτό δεν είπατε; Αν δεν με απατά η μνήμη μου, αυτή τη φράση την είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ο μακαρίτης εκδότης της “Ελευθεροτυπίας” Κίτσος Τεγόπουλος αναφερόμενος τότε στον Ανδρέα Παπανδρέου, κάνοντας μια αναφορά στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Το οποίο αφορούσε τον Παπανδρέου, τον Κουτσόγιωργα και τον κ. Μαντζουράνη, ο οποίος σήμερα είναι δικηγόρος του κ. Παππά. Από τα pampers πήγαμε στις σακούλες. Προσέξτε, λοιπόν, όταν κάνετε τέτοιες ιστορικές αναφορές χωρίς να γνωρίζετε την προέλευσή τους».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)