to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:03 | 27.01.2023

Πολιτική

Χρ. Στάικος: Σε μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να σταθεί

«Η αντίστροφη μέτρηση για τον κ. Μητσοτάκη αρχίζει με την κοινοβουλευτική διαδικασία της πρότασης μομφής. Είναι ένας πρωθυπουργός σε αποδρομή. Δεν έχει την ηθική υπόσταση να σταθεί ενώπιον των πολιτών με την αντιθεσμική του συμπεριφορά» τόνισε μεταξύ άλλων ο Χρ. Στάικος μιλώντας στο IonianTV


«Σε μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα, με όλα αυτά που έχουν γίνει, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να σταθεί.  Θα είχε παραιτηθεί ή θα τον είχαν οδηγήσει σε παραίτηση», τόνισε ο Χρ. Στάικος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian Tv, ενώ στη συνέχεια μεταξύ άλλων επισήμανε:

-Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την αμετροέπεια, την αλαζονεία και τον κυνισμό του σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

-Παρόλο που φτάνουμε στο τέλος της τετραετίας, δεν μπορούσαμε παρά να αναδείξουμε στο μέγιστο βαθμό μέσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας, το θεσμικό ατόπημα, την δημοκρατική εκτροπή του κ. Μητσοτάκη.

-Η προσπάθεια συγκάλυψης είναι σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

-Η πρόταση δυσπιστίας είναι μια πράξη που θα εκθέσει τη ΝΔ και τους βουλευτές της. Με αυτά που είπε ο κ. Χατζηδάκης, δείχνουν ότι είναι ένα κόμμα αλληλοεκβιαζόμενων και αυτό είναι επικίνδυνο για τη χώρα και την πολιτική ζωή.

-Η αντίστροφη μέτρηση για τον κ. Μητσοτάκη αρχίζει με αυτή την κοινοβουλευτική διαδικασία. Είναι ένας Πρωθυπουργός σε αποδρομή. Δεν έχει την ηθική υπόσταση να σταθεί ενώπιον των πολιτών με την αντιθεσμική του συμπεριφορά. Η Ευρώπη και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ανησυχούν για αυτές τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα της χώρας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)