to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:26 | 16.01.2023

Πολιτική

«Καρφιά» Βαρβιτσιώτη κατά Σαμαρά: «Εντυπωσιάζομαι με τους όψιμους φιλοβασιλικούς»

«Όψιμο φιλοβασιλικό», χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς τον Αντώνη Σαμαρά, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή την κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ρ/σ Real FM, ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι «γαλάζια» στελέχη «φλερτάρουν» με φιλοβασιλικούς ψηφοφόρους, καθώς επέλεξαν να παραστούν στην κηδεία του τέως, δήλωσε:

«Δεν καταλαβαίνω την έννοια “φλερτάρω” με αυτό το κομμάτι. Με την έννοια ότι το θέμα έχει λυθεί. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο μπορούμε να συζητάμε, ότι πολιτικά είναι σε εκκρεμότητα. Τώρα ότι κάποια στελέχη αποφάσισαν να βρεθούν εκεί και να αποτίσουν φόρο τιμής, νομίζω ότι αποτελεί προσωπική τους απόφαση».

Στη συνέχεια σε επισήμανση της δημοσιογράφου ότι μεταξύ των στελεχών της ΝΔ που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, απάντησε:

«Να σας πω την αλήθεια, εντυπωσιάζομαι για τους όψιμους φιλοβασιλικούς».

Υπενθυμίζεται ότι το «παρών» στην κηδεία του Γλύξμπουργκ έδωσαν σήμερα πολλοί βουλευτές της ΝΔ, μετά το «ελευθέρας» που έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Από τους πρώτους που έφτασαν στη Μητρόπολη για το προσκύνημα του έκπτωτου ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του ο οποίος έγινε δεκτός από τους νοσταλγούς του Γλύξμπουργκ με χειροκροτήματα και συνθήματα.

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους συγκεντρωμένους νοσταλγούς της βασιλείας.

Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης έφτασε και η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, την οποία άλλωστε είχε βαφτίσει ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ την εμφάνισή τους έκαναν ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Αθήνας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης και ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)