to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:17 | 23.12.2022

πηγή: Έθνος

Κοινωνία

Ομαδικός βιασμός σε βάρος ανηλίκου: 6 συλλήψεις ανηλίκων - Στην κατοχή τους και όπλα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού 15χρονου αγοριού στην Αθήνα από οκτώ ανηλίκους. Η υπόθεση αφορά σχολείο στη δυτική Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες όχι μόνο προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού αλλά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια μοίραζαν το πορνογραφικό υλικό σε άλλα άτομα.


Οι γονείς του θύματος έμαθαν για τα όσα είχαν συμβεί από φίλο του γιου τους και εν συνεχεία πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και προχώρησαν σε καταγγελία.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 6 ανήλικοι, γεννημένοι το 2007, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν ακόμα δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2022, δηλαδή κακοποίησαν το παιδί, παραπάνω από μία φορές.

Σε βάρος των ανηλίκων, φερόμενων ως δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Το 15χρονο παιδί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τραβούσε το δικό του γολγοθά χωρίς να πει σε κανέναν τι είχε συμβεί, ότι δηλαδή οκτώ συνολικά άτομα που του έκαναν τους φίλους έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Βρέθηκαν στα σπίτια τους ναρκωτικά

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Τι ισχυρίστηκαν οι δράστες

Όπως μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN, μέχρι και οι έμπειροι αστυνομικοί που έχουν ασχοληθεί με τέτοιες περιπτώσεις και στο παρελθόν, έμειναν άφωνοι και σοκαρισμένοι όταν άκουγαν τους 15χρονους να τους λένε ότι έκαναν το έκαναν γιατί το θεωρούσαν «πλάκα» και γιατί ήθελαν να «γελάσουν».

Πηγή: Έθνος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)