to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:03 | 02.12.2022

Κοινωνία

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Αυτό το κράτος δικαίου μας δολοφονεί και μας κάνει επαίτες

Ξεσπά η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη - «Δεν είμαι Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης» αναφέρει καθώς καλείται να πληρώσει άλλα 6.000 ευρώ κατά την δίκη στον Άρειο Πάγο


(φωτ.:EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )

Δίχως τέλος είναι οι δοκιμασίες που βιώνει η Koύλα Αρμοτίδου μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που βιάστηκε ομαδικά και δολοφονήθηκε στη Ρόδο, όπου σπούδαζε, στις 28 Νοεμβρίου 2018.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, «τώρα οι βασανιστές οι βιαστές, οι στραγγαλιστές, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022», θέτοντας την σε άλλη μια δυνατή δοκιμασία, που εκτός από ψυχική είναι και οικονομική.

Η Koύλα Αρμοτίδου διατυπώνει την πικρία της σημειώνοντας με νόημα «Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου, γιατί να μην το κάνουν;».

Μία όμως δικαστική μάχη που πρέπει και εκείνη να παραστεί για την ιερή μνήμη του παιδιού της θα της κοστίσει οικονομικά 6.000 ευρώ, τα οποία δεν διαθέτει.

Η πικρία της σύντομα μετατρέπεται σε αγανάκτηση, όταν οι αντίδικοι θα έχουν την δυνατότητα σε αντίθεση με εκείνη, οι δικηγόροι τους να πληρωθούν από το κράτος.

«Στους δολοφόνους δίνει δικηγόρους από τη  λίστα των δικηγόρων και πληρώνονται από το Κράτος. Στην οικογένεια του θύματος τίποτε. Αν αυτό το κράτος είχε λίγη ευαισθησία θα μας στήριζε. Δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται κανείς τους. Μόνο που εγώ δεν είμαι Λάτσης,Βαρδινογιάννης,Μαρινάκης,ούτε βουλευτης ούτε υπουργός με παχυλούς μισθούς και αδυνατώ», αναφέρει με την ψυχή της γεμάτη απόγνωση και παραθέτει την τελευταία φωτογραφία της Ελένης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)