to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:18 | 21.11.2022

Κοινωνία

Οργή λαού: Μεγάλη συγκέντρωση αλληλέγγυων έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού (βίντεο)

Πλήθος κόσμου διαμαρτύρεται και εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Ιωάννα Κολοβού, ενώ την ώρα που ο δικαστικός κλητήρας έβγαινε από το σπίτι, ο κόσμος που είχε μαζευτεί εξέφρασε την οργή του, με τους αστυνομικούς να τον φυγαδεύουν


Γέμισε από κόσμο η οδός Αβύδου και οι γύρω δρόμοι στου Ζωγράφου, το απόγευμα της Δευτέρας (21/11), κατά τη νέα, μεγαλειώδη και γεμάτη οργή συγκέντρωση αλληλέγγυων έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, όπου το πρωί της ίδιας ημέρας εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς εικόνες στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου, που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέη 15.000 ευρώ.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στα Ιλίσια για να εκφράσει τη στήριξή του στη δημοσιογράφο. "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, πάντα θα είναι το όπλο μας." δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού.

Η γειτονιά του Ζωγράφου, τοπικοί φορείς, συνδικάτα, φοιτητές και κόμματα της Αριστεράς επιφύλαξαν συγκλονιστική συμπαράσταση στη  κ. Κολοβού.

Την ώρα που ο δικαστικός κλητήρας έβγαινε από το σπίτι, ο κόσμος που είχε μαζευτεί εξέφρασε την οργή του, με τους αστυνομικούς να τον φυγαδεύουν, όπως φαίνεται στο βίντεο του Κώστα Παπαντωνίου για το avgi.gr:

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα τη Δευτέρα, αστυνομικοί με παρουσία δικαστικού κλητήρα μετέβησαν στο διαμέρισμα της κας Κολοβού προκειμένου να της κάνουν έξωση. Μάλιστα, κατέστρεψαν την πόρτα με πριόνι, όπως κατήγγειλε κι ενώ δεν επέτρεπαν στην ίδια να εισέλθει σε αυτό, προκειμένου να γίνει καταγραφή των επίπλων και άλλων αντικειμένων. Η κα Κολοβού κατήγγειλε επίσης ότι ο δικαστικός κλητήρας τη χτύπησε δυνατά στο χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επέλεξε να σχολιάσει την απάνθρωπη εικόνα της έξωσης της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου με τεχνοκρατικούς όρους, προσεγγίζοντας το ζήτημα των πλειστηριασμών με την εμμονή ότι όλα είναι «καλώς καμωμένα» από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)