to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Εθνικά επικίνδυνος !

«Έτσι και ολοκληρώσει το έργο του ο εθνικά επικίνδυνος, η Ελλάδα θα ψάχνεται στον καθρέπτη για την σημερινή της ταυτότητα»


Δεν χρειαζόταν η αποκάλυψη της “Καθημερινής” για να καταλάβουμε ότι ο μάγος της αρνητικής διαφήμισης Σταν Γκρήνμπεργκ διαθέτει εδώ και καιρό γραφείο στο Μαξίμου. Στα χέρια του ευρισκόμενου στον βούρκο των υποκλοπών Κυρ. Μητσοτάκη, η αρνητική διαφήμιση παίρνει τον χαρακτήρα του οχετού. Κατηγορούμενος ότι παρακολουθεί ακόμη και τους αντιζήλους του μέσα στην οικογένειά του, πώς απαντάει παρακαλώ; Βάζει τον Άδωνη Γεωργιάδη να εξεμέσει ότι ο Τσίπρας είναι τεμπέλης και άλλα παρόμοια …κομπλιμέντα!

Σε αντίθεση προφανώς με τον Κυρ. Μητσοτάκη, που έχυσε ποταμούς ιδρώτα για να χτίσει το οικόσημό του. Μιλάμε για μηδενιστική προπαγάνδα, που κατατείνει στην ενίσχυση φασιστικών στην ουσία τους συμπεριφορών. Και δεν φθάνει αυτό. Ο τοξικός από την κορυφή ως τα νύχια πρωθυπουργός αποδίδει στους άλλους τοξικότητα και καλλιέργεια διχασμού την στιγμή ακριβώς που ο ίδιος κατηγορεί την αντιπολίτευση ως εθνικά ελαττωματική. Να’ τος και πάλι ο υπερπατριώτης! Τόσο πατριώτης, όσο όταν επεδίωκε με λύσσα την εξουσία και πυροδοτούσε τον διχασμό με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτός που με τις παρακολουθήσεις ακόμη και του υπουργού Εξωτερικών γκρεμίζει τις άμυνες απέναντι στην ξένη κατασκοπεία. Ο ίδιος που χρησιμοποίησε μέρος των εξοπλιστικών παραγγελιών για προσωπικές δημόσιες σχέσεις διεθνούς επιπέδου. Έτσι και ολοκληρώσει το έργο του ο εθνικά επικίνδυνος, η Ελλάδα θα ψάχνεται στον καθρέπτη για την σημερινή της ταυτότητα.

*Ο Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)