to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:54 | 18.11.2022

Πολιτική

Οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί εκατομμυρίων στον ΕΔΣΝΑ: στην ούγια γράφουν “Διοίκηση Πατούλη”

«Ως προς την προσπάθεια να νομιμοποιήσουν το διαγωνισμό τους, συγκρίνοντας με τον διαγωνισμό που έγινε επί Διοίκησης Ρένας Δούρου, ένα έχουμε να τους πούμε: ο δικός μας διαγωνισμός, λόγω του ουσιαστικού ανταγωνισμού μεταξύ των συμμετεχόντων, έφθασε τρεις φορές να κριθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας», αναφέρει η Δύναμη Ζωής


Η Δύναμη Ζωής απαντά στα ψεύδη και τις χυδαιότητες της Δεξιάς Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Δύναμης Ζωής αναφέρει: 

Δύο 24ωρα χρειάστηκε η Διοίκηση Πατούλη / ΕΔΣΝΑ για να επιβεβαιώσει τη χυδαιότητά της και την περιφρόνησή της για την πραγματικότητα. Αυτή είναι η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, δυστυχώς για τους πολίτες, δυστυχώς για το δημόσιο συμφέρον, δυστυχώς για την υγιή επιχειρηματικότητα.

Ειδικότερα, η εκτενέστατη μη απάντηση της Διοίκησης του ΕΔΣΝΑ (υπό τον κ. Πατούλη) στην κριτική της Δύναμης Ζωής για τον διαγωνισμό των στραγγισμάτων, προϋπολογισμού 95 εκατομμυρίων ευρώ, απλά επιβεβαιώνει την κριτική.

Ως προς την προσπάθεια να νομιμοποιήσουν το διαγωνισμό τους, συγκρίνοντας με τον διαγωνισμό που έγινε επί Διοίκησης Ρένας Δούρου, ένα έχουμε να τους πούμε: ο δικός μας διαγωνισμός, λόγω του ουσιαστικού ανταγωνισμού μεταξύ των συμμετεχόντων, έφθασε τρεις φορές να κριθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Πλήρης αντίθεση, δηλαδή, με αυτό που συμβαίνει στον ΕΔΣΝΑ, με 15 (τουλάχιστον) διαγωνισμούς να κατακυρώνονται έχοντας λάβει μία (1) μόνον έγκυρη προσφορά. Ας μας πουν μια ακόμη ευρωπαϊκή χώρα, πέραν της Ελλάδας του κ. Μητσοτάκη, που να συμβαίνουν αυτά τα αίσχη. Κι ας φροντίσουν, επιτέλους, να αφαιρέσουν τις φωτογραφικές διατάξεις από τον παρόντα διαγωνισμό.

Κι ας το πάρουν επιτέλους απόφαση, αυτοί και η πολιτικά ομογάλακτή τους κυβέρνηση: οι απ’ ευθείας αναθέσεις και οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί των 10 δις την τελευταία τριετία, στην ούγια γράφουν το όνομά τους.

Στην ιστοσελίδα του ΕΔΣΝΑ, η «Διοίκηση» εξακολουθεί να παραμένει κενή, χωρίς τα ονόματα των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής (18/11/22)…

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)