to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:24 | 08.11.2022

Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης στην Κολωνό: Αναγνώρισε 2 χώρους που την εξέδιδε η ανήλικη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κορίτσι αναγνώρισε δύο χώρους στους οποίους ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε


Ένας οίκος ανοχής και ένα δεύτερο κτίριο

Κατά την κατάθεση, το παιδί αναγνώρισε τον οίκο ανοχής στον οποίο φέρεται να το πήγαινε ο Ηλίας Μίχος. Σύμφωνα με το Mega, στο κορίτσι επιδείχθηκαν 7 με 8 φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο οίκος ανοχής επί της Ιεράς Οδού. Η 12χρονη αναγνώρισε και ένα ακόμα κτίριο το οποίο δεν είναι οίκος ανοχής, ωστόσο, όπως εξήγησε η ίδια, δεν «δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά», σε κάποιο από τα δωμάτια. Ο Μίχος είχε το κλειδί του δωματίου, σύμφωνα με την κατάθεση. Το δεύτερο αυτό κτίριο, είναι χώρος διαμονής τύπου μοτέλ. Η 12χρονη κατέθεσε ότι εισέρχονταν, συνοδεία του Μίχου, από την κύρια είσοδο η οποία ήταν μονίμως ανοιχτή και προσέρχονταν στο δωμάτιο για το οποίο ο κατηγορούμενος είχε το κλειδί.

Δύο ακόμα προφυλακίσεις

Μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας προφυλακίστηκαν ένας 39χρονος κι ένας 35χρονος για το βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δυο κατηγορούμενοι, που αντιμετωπίζουν το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, είχαν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν την περασμένη εβδομάδα.

Ο 39χρονος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν συνευρέθηκε με την κοπέλα, αλλά ότι είχαν συνομιλήσει κι ότι είχαν βρεθεί μια φορά από κοντά

Ο 35χρονο εισοδηματίας φέρεται να έχει συναντήσει και κακοποιήσει τη 12χρονη τρεις φορές. Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος και προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Προφυλακιστέος και ένας 55χρονος προπονητής

Τη Δευτέρα προφυλακίστηκε ένας 55χρονος προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος. Και οι δύο αρνήθηκαν ότι ήρθαν σε επαφή με το 12χρονο κορίτσι.

Πηγή: Έθνος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)