to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:43 | 02.11.2022

Πολιτική

«Κοινωνία και θύματα δεν ξεχνούν την απεχθή στάση του πρωθυπουργού»: Απάντηση Ηλιόπουλου στις νέες προκλήσεις Μητσοτάκη

Απάντηση εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νάσου Ηλιόπουλου στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη


Σύμφωνα με την απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη (δείτε παρακάτω) που επανέλαβε τους πολλάκις αποδεδειγμένα ψευδείς ισχυρισμούς της ΝΔ υπονοώντας ξανά ευθύνες και μειώσεις ποινών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για υποθέσεις σεξουαλικών σκανδάλων:

«Και το θράσος έχει τα όριά του. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει αυτό που από την πρώτη στιγμή φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ: Πως η κομματική ταυτότητα ενός εγκληματία δεν σημαίνει τίποτα από μόνη της, σε αντίθεση με χυδαίες προσπάθειες συγκάλυψης.

Ο πρωθυπουργός που ταυτίστηκε με την προσπάθεια συγκάλυψης του καταδικασμένου για βιασμό ανήλικου Δημήτρη Λιγνάδη, που έλεγε στον συνεργάτη του κ. Νίκο Γεωργιάδη «μείνε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεφουσκώσει το θέμα» έχει το θράσος να ζητά και τα ρέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα προσπάθησε να πετάξει από πάνω του το στίγμα της συγκάλυψης πιστεύοντας ότι οι πολίτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου.

Όμως η ελληνική κοινωνία δεν ξεχνά την πολιτικά απεχθή στάση του και, πολύ περισσότερο, δεν την ξεχνούν τα θύματα».

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια προσπάθεια να παίξει επικοινωνιακά επανέλαβε την προπαγανδιστική γραμμή της ΝΔ για την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σφηνώνοντας παράλληλα σαφής αιχμές κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αποστρέφω το βλέμμα μου από εκείνους που θεωρούν κομματική αρένα το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας. Αυτούς που επί μέρες τολμούσαν να βάζουν πολιτικά πρόσημα σε ανατριχιαστικές πράξεις μέχρι που τους χαστούκισε ο ίδιος ο καθρέφτης. Τους αφήνω στο περιθώριο και τη ντροπή που τους αξίζει. Όσοι σήμερα υπαινίσσονται ευθύνες του συστήματος, υπήρξαν οι ίδιοι το σύστημα στο χθες. Τότε μάλιστα μείωσαν τις ποινές. Το απόστημα έσπασε, οι σπείρες της φρίκης εξαρθρώνονται η τιμωρία θα είναι σκληρή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)