to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Από τους κοριούς στα κοράκια του Μητσοτάκη

Είδες ο Πολάκης. Αυτός που λοιδορείται, υβρίζεται, συκοφαντείται από τα κέντρα εξουσίας του καθεστώτος των «αρίστων».


Έδωσε, μαζί με τον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, στο πανελλήνιο να αντιληφθεί   ότι πέρα από τους κοριούς ο Μητσοτάκης έχει πλασάρει και κοράκια στην αγορά τύπου Πάτση. Να αντιληφθεί η κοινωνία το μέγεθος της παρακμής, της σήψης, της διαφθοράς και της  διαπλοκής που κατατρώει τον ιστό της. Τελικά από  όλα έχει ο μπαχτσές του καθεστώτος Μητσοτάκη. Από τον Φουρθιώτη και τον Λιγνάδα στους κοριούς του Κοντολέων, του Δημητριάδη και στα κοράκια όπως ο Πάτσης. Τι να πρωτοθαυμάσεις από τα κατορθώματα των «αρίστων». Άμα υπολογίσεις και κάποιους  εισαγγελικούς  λειτουργούς τύπου Βλάχου που διαλαλεί ότι θα έβαζε κοριό και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γίνεται κατανοητό ότι όλοι οι αρμοί της εξουσίας που έστησε ο Μητσοτάκης αξιοποιούνται πλήρως για να μακροημερεύσει στην καρέκλα του. 

Τα παρακμιακά φαινόμενα , τα φαινόμενα βαθιάς σήψης που κατακλύζουν την κοινωνία δεν είναι  μεμονωμένα.  Το θερμοκήπιο της πολιτικής Μητσοτάκης είναι αυτό που γεννά τέτοια φαινόμενα. Και θα συνεχιστούν όσο συνεχίζεται το αντιδημοκρατικό ντελίριο του Κυριάκου. Η συρρίκνωση βασικών ελευθεριών είναι το όπλο του για να θωρακίσει τον αντιλαϊκό οδοστρωτήρα. Τι τσάκισμα της Δημοκρατίας είναι προϋπόθεση για αυτόν για να περάσει τις επιλογές του που φτωχοποιούν μισθωτούς και μικρομεσαίους επαγγελματίες.    Θα συνεχίσει να ψηφίζει  νόμους  υπέρ των funds, να διορίζει άριστους που πλασάρουν εκατομμύρια με απ ευθέιας αναθέσεις στους κολλητούς, να αμείβει τα δικά του παιδιά   με παχυλές αμοιβές, να μετατρέπει δημόσιους οργανισμούς σε πεδία πλουτισμού για τους εκλεκτούς του.  

Όμως παρά το ότι έχει μαζί του την μεγάλη πλειοψηφία των μέσων  μαζικής ενημέρωσης, τους δημοσκόπους και όσους φανατικούς δεξιούς και άκρο-κεντρώους  απέμειναν στο αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, τις  τεράστιες ευθύνες του δεν μπορεί να τις κρύψει. Η φθορά του έφθασε τώρα στο αποκορύφωμά της. Είναι υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βγει δυναμικά στην κοινωνία για να απαλλαχθεί η χώρα από την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που γνώρισε από την μεταπολίτευση.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)