to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:34 | 24.10.2022

Κοινωνία

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 38χρονη

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε σε βάρος της 38χρονης που πέταξε, όπως παραδέχτηκε η ίδια, καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.


Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της 38χρονης, που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές παρά την παρέλευση τα μεσάνυχτα του αυτόφωρου.

«Δυστυχώς θόλωσα»

Η 38χρονη μίλησε στην ΕΡΤ και απαντώντας στην ερώτηση ποιος από τους δύο ζήτησε να συναντηθούν, είπε: «Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος μου είπε, ότι δεν έχει ζάρια σήμερα το βράδυ -παίζει ζάρια σχεδόν κάθε βράδυ- και μπορούμε να βρεθούμε».

Απαντώντας στην ερώτηση για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ, η 38χρονη είπε: «Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. ‘Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα’. Εγώ μετά από αυτό… δεν ήθελα να με αγγίζει. Εκείνος με πίεσε πολύ για επαφή παρά την θέλησή μου… και μετά ξανά απειλές. Δυστυχώς θόλωσα».

Εκτεταμένο το χημικό έγκαυμα που υπέστη ο 36χρονος

Με εγκαύματα δευτέρου βαθμού νοσηλεύεται στο Θριάσιο ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μιλώντας στο MEGA η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο νοσοκομείο, τόνισε πως ο δρόμος προς την αποκατάστασή του είναι μακρύς.

«Είναι ένα βαθύ χημικό έγκαυμα, που αφορά το πρόσωπο, τον λαιμό, τον κορμό και ένα μικρό τμήμα στα χέρια και συνοδεύεται από ένα βαρύ τραυματισμό, ένα βαρύ έγκαυμα στο αριστερό μάτι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη στο μάτι του 36χρονου είναι πολύ βαριά, με τους γιατρούς να δίνουν σκληρή μάχη για να το σώσουν.

«Όλα τα μεγάλα εγκαύματα, τα εκτεταμένα, έχουν μακρύ χρόνο αποκατάστασης. Σε αυτή τη φάση το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστούμε στην αντιμετώπιση της οφθαλμικής βλάβης και το κομμάτι που αφορά την πλαστική χειρουργική», δήλωσε η πλαστική χειρουργός.

«Είναι ένας άνθρωπος που υποφέρει από ένα βαρύ έγκαυμα. Αυτό που συζητήσαμε είναι πως θα τον βοηθήσουμε», ανέφερε η κ. Καλοφώνου σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον 36χρονο.

Πηγή: In.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)