to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Στον Κολωνό, του έθνους οι φρουροί!

Το προφίλ του οικογενειάρχη είχε στονΚολωνό ο κατηγορούμενος ως αρχιβιαστής και μαστρωπός ανηλίκου. Διετέλεσε νεωκόρος και, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των ιερέων, εκκλησιαζόταν τακτικότατα και αυτό που ενοχλούσε ήταν ότι ήθελε να αποτελεί αντικείμενο προσοχής


Τέτοιο πρότυπο θεοσεβούμενου και να μην τύγχανε πρόσωπο κοινής αποδοχής θα ήταν αφύσικο. Οικογένεια και θρησκεία πηγαίνουν χέρι-χέρι. Η μητέρα του 12χρονου θύματος της θηριωδίας ενός στρατού 213 σεξουαλικών λύκων, είπε πως, όταν το κατήγγειλε στην σύζυγο του κατηγορουμένου, εκείνη την κάλεσε να σωπάσει διότι υπήρχε κίνδυνος να καταστραφείη οικογένειά τους.

Υπεράνω όλων η Οικογένεια. Προσφέρθηκε μάλιστα η σύζυγος, η οποία έχει ενεργό ανάμιξη στα κοινά, να καλύψει τα έξοδα της ψυχολόγου για στήριξη της 12χρονης. Θρησκεία δίχως φιλανθρωπία δεν λέει…..

Είναι σίγουρο ότι, δίπλα στο Θρησκεία-Οικογένεια, δεν μπορούσε να λείπει και η Πατρίδα, καθότι η πολιτική τοποθέτηση του κατηγορουμένου αρχιβιαστή δεν θα το επέτρεπε.

Με την αποκάλυψη του αληθινού του προσώπου, οι μόνοι που σηκώθηκαν από τον καναπέ ήταν κάτι Originalαλητάκια της ΑΕΚ για να διαταράξουν την κοινωνική αρμονία στονΚολωνό. Μία συνοικία δίπλα στα Σεπόλια, όπου κάποτε πήγε να νοθεύσει το αίμα της φυλής ένας Αντετοκούμπο, μέχρι που χρειάσθηκε να πάρει πρωτάθλημα στο ΝΒΑ για να γίνει γκράφιτι.

Το πρωτάθλημα του αίσχους το παίρνει ο σιδερόφραχτος προπαγανδιστικός μηχανισμός και τα μολυβένια στρατιωτάκια του, που θεωρούν την συζήτηση για τους βιαστές και μαστρωπούς ανηλίκων απλώς ως μία κάποια ατζέντα –ή, μάλλον, ως αλλαγή ατζέντας από τα ….εγκαίνια σταθμών του μετρό. «Φταίμεκιεμείςόλοι», είπε η Κλέλια Ρένεση αναφερόμενη στο θέμα.
Και περισσότερο απ’ όλους ο Χατζηπετρής…..

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)